هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق و بررسی در مورد کاربرد بارهنگ در طب سنتی و افق‌های آینده 15 ص

اختصاصی از هایدی تحقیق و بررسی در مورد کاربرد بارهنگ در طب سنتی و افق‌های آینده 15 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 17

 

کاربرد بارهنگ در طب سنتی و افق‌های آینده

*شیردل، م1.، و کازرانی، ب2.

1. دانشجوی کارشناسی رشته گیاهپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

2. مدرس گروه کشاورزی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

آدرس: گرگان/ گرگان پارس/فکوری دوم/مجتمع آهنگ/طبقه اول

کد پستی: 4916648948

تلفن تماس: 09112728117

کاربرد بارهنگ در طب سنتی و افق‌های آینده

شیردل، م1.، و کازرانی، ب2.

1. دانشجوی کارشناسی رشته گیاهپزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

2. مدرس گروه کشاورزی، عضو باشگاه پژوهشگران جوان، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان

چکیده

با گسترش روز افزون تکنولوژی در دنیای امروز و پیشرفت همه جانبه‌ی زندگی بشری آنچه که بیش از همه به چشم می‌خورد و بیش از همه فقدان آن جای خود را در زندگی امروز یشری خالی و یا دست کم کمرنگ می‌بیند آرامش و آسایش است. بروز انواعی از بیماریها و سرطان از جمله مواردی است که همگام با دنیای امروز و همگام با پیشرفتهای بشری رو به گسترش است. و هر روز گریبان گیر عده بی‌شماری از انسانها می‌شود و حتی آنان را به کام مرگ می‌کشد. بر این اساس لزوم برنامه ریزی و بررسی و تحقیق برای مبارزه و جلوگیری از گسترش بیماریها احساس می‌شود. در این رابطه آنچه مهم به نظر می‌رسد این است که به طور اصولی و قابل قبول راهکارهای به کار رفته در این رابطه از طریق درمانهای سنتی و درمانگرهای سنتی آنچنان که شایسته است نه تنها مورد پذیرش قرار نمی‌گیرد بلکه در حال فراموشی است. یکی از روشهای درمانی مورد نظر طب سنتی با استفاده از گیاهان دارویی است. با این حال گیاهان دارویی جایگاه مشخصی و مفیدی در بین جامعه ندارند. لذا در این تحقیق به معرفی وتعیین جایگاه آن می‌پردازیم. گیاه بارهنگ یکی از گیاهانی است که کاربرد فراوانی در طب سنتی دارد. این گیاه دائمی و علفی است. این گیاه بومی اروپا است ولی در تمام نقاط دنیا یافت می‌شود. به خاکهای شنی و اقلیم خشک سازگار است. همچنین دارای تر کیبات بسیار فراوانی است که در انواع مختلفی از بیماریها کاربرد دارد. از جمله این ترکیبات می‌توان به آکوبین وکاتالپول اشاره کرد. از اثرات بسیار مثبت ترکیبات این گیاه می‌توان به تسکین درد، ضد عفونی کنندگی، تحریک سیستم ایمنی و جلوگیری از تکثیر سلولهای سرطانی اشاره کرد. به خاطر ویژگیهای خاصی که این گیاه دارد امروزه درپهنه وسیعی از مناطق مختلف دنیا کشت و پرورش داده می‌شود و سود سرشاری هم نصیب پررش دهندگان خود می‌کند به امید اینکه این گیاه جایگاه اساسی خود را در بین جامعه بیابد.

خصوصیات گیاه شناسی

با رهنگ با نام علمی plantago متعلق به تیره Plantag inacoge و نام محلی plantain که گونه‌های بسیاری از آن شناسایی شده‌اند با گزارشی در حدود 200 گونه در سطح جهان در تحقیقات پزشکی بیشتر از 2 گونه P.iancpiatea و P.major نام برده می‌شود. از این دو بیشتر از همه بر روی P.majer کار شده و گاهی هم از P.lanceolata نام برده شده اما هر دو اثرات مشابهی دارند.

در دهه گذشته بیشتر توجهات معطوف به گونه P.lanceolata بود. و فقط این دو گونه اند که توجه زیادی بر کشت و پرورش آنها شده است. در دوره اخیر در اروپای شرق روسیه فرانسه اسپانیا و ایالات متحده هم بر روی آن توجه شد.

گیاهی یک ساله و علفی به ندرت دارای اعضای کم و بیش چوبی شده می‌باشد. بومی اروپا ولی در نقاط مختلف دنیا در منا طق معتدلی وجود دارد یک علف معمولی و مرتعی در نیوزیلند و مناطق ساحلی جنوب استرالیا به شمار می‌رود. عموما در چرا گاهها کنار جاده ها محل‌های دور افتاده بستر رود خانه ها یافت می‌شود اگر چه که ظاهری دارد که به خشکی ماسه سازگار است ولی اگر به


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق و بررسی در مورد کاربرد بارهنگ در طب سنتی و افق‌های آینده 15 ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد