فرمت فایل : power point (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلاید : 44 اسلاید
نقش چربی در بدن
üتولید انرژی(هر گرم از آن 9کیلوکالری کالری )
üتأمین ویتامینهای محلول در چربی ( A و D و K و E )
üتأمین اسیدهای چرب ضروری: اسید لینولئیک و اسید لینولنیک
üمحافظت از اعضاء بدن و حفظ حرارت بدن
üبهبود طعم و مزه غذا
¢تعداد کربن های زنجیره
سه دسته اسید های چرب :
کوتاه زنجیر ) 6- 4 کربن(
متوسط زنجیر ) 6-12 کربن(
بلند زنجیر )بیش از 12 کربن(
¢تعداد پیوندهای دو گانه
¢موقعیت پیوند دوگانه(سیس و ترانس)
چربی های با زنجیره اسید چرب کوتاه تر یا پیوندهای دو گانه بیشتر در درجه اتاق مایع هستند.
روغن پالم
¢صادرات به صورت فرآوری شده یا نیمه فرآوری شده :
¢پالم اولئین (جزء مایع ) پالم استئارین (جزء جامد)
¢نسبت یکسان اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع (50%)
¢نیمه جامد در دمای معمولی اتاق
¢حاوی مواد آنتی اکسیدانی طبیعی
¢(کاروتنویئدها ،توکوفرول ها،استرول ها ،فسفاتیدهاو ...)
¢خاصیت ضد سرطانی وضد انعقادی خون
پاورپوینت کامل درباره نقش روغن پالم در صنایع غذایی