هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

نحوه گذر از روش تجارت سنتی به تجارت الکترونیکی در بازرگانی خارجی ایران 10ص

اختصاصی از هایدی نحوه گذر از روش تجارت سنتی به تجارت الکترونیکی در بازرگانی خارجی ایران 10ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 10

 

نحوه گذر از روش تجارت سنتی به تجارت الکترونیکی در بازرگانی خارجی ایران

چکیده

در این مقاله سعی شده است تا راهکارهائی به منظور سوق دادن تجارت سنتی در ایران به سمت تجارت الکترونیکی ارائه گردد. دراین راستا ضمن نگاهی به مفاهیم این تجارتها، روند گسترش تجارت الکترونیکی در جهان و گریز ناپذیر بودن استفاده از آنها بررسی گردیده است. همچنین با استفاده از تجربه های برخی کشورها و در نظر داشتن سیاستهای کشوری، روشهائی برای راه اندازی و گسترش تجارت الکترونیکی ارائه گردیده است.

کلمات کلیدی

تجارت سنتی، تجارت الکترونیکی، بازرگانی خارجی.

1- مقدمه

بسیاری از متخصصین در زمینه های مختلف باور دارند که در سالهای اخیر انقلابی در زمینه اطلاعات به وقوع پیوسته که جهان را در بسیاری از جنبه های فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و نظائر آن دستخوش تحولات عظیمی نموده است. برخی عقیده دارند که این مطلب باعث وارد شدن جهان در عصر بزرگی از اطلاعات شده، بطوریکه تاثیرات عمیقی در روابط افراد، شرکتها و دولتها در زمینه های یاد شده داشته است .

در اینراستا، تاثیر عنوان شده در زمینه اقتصادی بسیار چشمگیر است. مبادلات تجاری بین افراد با یکدیگر، شرکتها با هم، افراد با شرکتها و نیز دولتها حالت سنتی خود را که بر پایه مدارک و اسناد کاغذی بوده رها کرده و به سمت انجام آنها با استفاده از تکنولوژی جدید حرکت می کند. ویژگیهای تجارت به روش جدید باعث شده که با عقب افتادن از این حرکت، نتیجه ای جز منزوی شدن در عرصه اقتصادی حاصل نیاید .

در مقاله حاضر، ابتدا نگاهی به مفهوم تجارت سنتی و سپس الکترونیکی شده و ویژگیهائی از هر کدام مطرح گردیده است.

در رابطه با تجارت الکترونیکی، روند گسترش آن در جهان مورد توجه قرار گرفته و در این زمینه به فعالیتهای چند کشور اشاره گردیده است.

در ادامه موارد مطرح شده، گریز ناپذیر بودن استفاده از تجارت الکترونیکی مورد بررسی قرار گرفته و دلایلی برای آن آورده شده است.

در زمینه بررسی روند گسترش تجارت الکترونیک در کشورهای مختلف، تجربیات برخی از آنها مورد توجه قرار گرفته و با در نظر گرفتن سیاستهای تجارت الکترونیکی جمهوری اسلامی ایران، راهکارهائی ارائه گردیده تا به منظور راه اندازی و گسترش هر چه سریعتر تجارت الکترونیکی در کشور مد نظر قرار گیرد.

2- تجارت سنتی

تجارت، می تواند به تبادل کالا یا خدمات به ویژه در مقیاس بزرگ گفته شود. در گذشته تجارت اغلب به صورت چهره به چهره میان دو طرف صورت می گرفت. اما در طول قرنها و دهه ها تجارت روندی پیچیده به خود گرفت. در حال حاضر، درصد بالائی از معاملات تجاری دیگر به صورت ذکر شده صورت نمی پذیرد بلکه از طریق تلفن، mail و نظائرآن انجام می شود. پول سنتی مورد حمایت دولت بوده و در بیشتر موارد به شکل کاغذی عرضه می گردد، اما در قرن اخیر اشکال دیگری از پول نظیر چک ها و کارتهای اعتباری به وجود آمده است.

با نگاهی به اطراف، صدها نوع مختلف از تجارت سنتی مانند فروختن اجناس، خرید از مغازه، کار کردن در یک شرکت و نظائر آن مشاهده می شود. در این زمینه نقش های مختلفی مانند خریدار، فروشنده و تولید کننده وجود دارند.

در مفهوم سنتی تجارت، برای مدتها هدف از رقابت تسلط بر بازار، توسعه سود آوری و رشد آن بوده است. امروزه این هدف ابعاد جدیدتری یافته که به مرور جایگزین تفکر قدیم می گردد. اهدافی نظیر جلب رضایت مشتری و بهبود کیفیت از آن دسته هستند. رقابت پذیری بین بخشهای مختلف در یک کشور و حتی میان آنها با معیارهائی نظیر آنچه ذکر شد صورت می گیرد. در سطح کلان، هر میزان که رقابت پذیری کشوری در سطح جهان بالاتر باشد آن کشور دارای منافع بیشتری می باشد. در اینجا منظور از رقابت پذیری، کسب موقعیت مناسب و پایدار در بازار است که به اعتقاد بسیاری از متخصصان این مهم از طریق افزایش بهره وری ممکن بوده و تاثیر آن بسیار بهتر از بکارگیری روشهائی نظیر لستفاده از منابع ارزان قیمت جهت تولید می باشد. البته در سطح کلان و حتی در سطح خرد وجود عوامل دیگری نظیر محیط مناسب و امثال آن نیز ضروری است و باید مورد توجه قرار گیرد، اما در اینجا هدف بیان این مطلب است که استفاده از اهداف رقابتی جدید دارای ویژگیهائی است که روشهای قدیمی به ندرت در آن سهیم بوده اند. به عنوان نمونه هائی از این ویژگیها می توان به مشارکت فراگیر، استفاده از متخصصین در تهیه برنامه ها، مداومت، مصونیت در برابر نوسانات ناگهانی اقتصادی و مانند آن اشاره کرد.

در راستای اهداف فوق، یکی از کاراترین روشها، رشد و توسعه فن آوری اطلاعات و ارتباطات و الکترونیکی کردن محیط می باشد که لازم است به عنوان محوری در سطح مبادلات تجاری مورد توجه باشد.

3- تجارت الکترونیکی

در تجارت الکترونیکی می توان هدف را خرید و فروش اطلاعات، محصولات و خدمات از طریق شبکه های کامپیوتری دانست. کمیسیون اروپایی در سال 1997 آن را به شکل زیر تعریف نموده است:

” تجارت الکترونیکی بر پردازش و انتقال الکترونیکی داده‌ها, شامل متن, صدا و تصویر مبتنی می‌باشد”.

عده ای مفهوم تجارت الکترونیکی را وسعت داده و آنرا حمایت از کلیه اشکال معاملات تجاری از طریق ساختارهای الکترونیکی می دانند. این تعریف با کاربرد گسترده ای که برخی شرکتها از تجارت الکترونیکی به عمل می آورند مطابق است. در واقع امروزه اکثر سازندگان جهانی تجهیزات پیشرفته در زمینه های مختلف از حضور خود در وب به عنوان راهی برای تامین اطلاعات مورد نیاز مشتریان سود می برند. همچنین این شرکتها از وب به عنوان ابزاری جهت بازاریابی، مجرای فروش و نیز خط درجه یک


دانلود با لینک مستقیم


نحوه گذر از روش تجارت سنتی به تجارت الکترونیکی در بازرگانی خارجی ایران 10ص
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد