هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی ها

اختصاصی از هایدی دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی ها


دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی ها

دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی ها در 22 اسلاید

 

 

 

* فضاهای خانه

 

سردر : سردر اولین عنصر در معرفی خانه است که شامل فضایی است که بوسیله عوامل زیر تعریف می شود:

الف- قالب بندی بیرون تر نسبت به سطح دیوار.  ب- عقب نشینی نسبت به معبر. ج- تزئینات. د- در بعضی موارد سکو در طرفین. ه- در بعضی موارد اختلاف سطح نسبت به معبر.

هشتی: این فضا نام خود را از شکل هشت وجهی اش گرفته و دارای تزئیناتی است که بر روی سقف انجام می شود و کفسازیی که معمولا انعکاسی از سقف است. با وجود نام هشتی ضرورتا هشت وجهی نیست و در بعضی موارد 5 ، 6 ویا 4 وجهی است.

دالان: این فضا دهلیز یا دالان نامیده می شود. فضای دسترسی مسقف و در بعضی موارد دارای نورگیر که معمولا با طاق آهنگ پوشیده می شود.

ایوان: صفه و طاق ، نشستگاه بلند که بر آن سقف باشد که از مهمترین فضاهای معماری ایرانی است. دارای تنوع زیاد از نظر ابعاد, محل استقرار وعملکرد می باشد. نوع بدون سقف آن بهار خواب ونوع خاصی ازآن درنائین حوضخانه نامیده می شود.

حیاط: محوطه ای محصور است ، فضایی که بزرگ و بدون سقف است که اتاقها در یک طرف یا اطراف آن ساخته شده باشد. انواع حیاط از نظر مفهوم : حیاط اندرونی , بیرونی , حیاط طویله , حیاط آشپزخانه , حیاط خلوت و نارنجستان .

سه دری: اتاقی که سه در داشته باشد این فضا در واقع یک واحد بنیادین فضای معماری ایرانی است که فضاهایی از ایوان تا اتاق را شکل می دهد. اگر فضای بسته مورد نظر باشد فضا توسط سه در و پنجره بسته می شود. انعکاس این تقسیم سه تایی بر روی دیوار مقابل وجود دارد.

یک در و پنجره:  این فضا به عنوان اتاق استفاده می شد ولی به طور عام نوعی تقسیم سه تایی است یا نوعی سه دری است که دو درب کناری آن به پنجره تبدیل شده است و در خانه های کوچک کاربرد داشته است.

پنج دری : فضای رسمی تری نسبت به سه دری است ، در اکثر حالات مستطیل شکل است که در طول پنج تایی و در عرض سه تایی تقسیم شده است . در خانه های بزرگ یا ایوانهایی که از این تقسیم استفاده می کنند 5 * 5 هم مشاهده شده است. ارتفاع این اتاق در اکثر موارد تا 2 طبقه می رسد.

تالار و بادگیر: تالار برای استفاده در فصل گرما ساخته می شده و به هوای تازه راه داشته است. بالاخانه های دو طرف تالار را گوشواره گویند.

شکم دریده: فضای صلیبی شکل که معمولا به عنوان شاه نشین استفاده می شده. این فضا در صورت وجود اصلی ترین فضای خانه بوده است.

تختگاه: این فضا که تغییر یافته دالان یا دهلیز است معمولاً در دو طرف تالار 5 دری و سه دری مرکز قرار می گیرد. عرض آن معمولا برای یک تقسیم سه تایی است. صاحب خانه دراین نقطه تختی گذاشته و ارباب رجوع را به حضور می پذیرد.

دودری: اتاقی که دو  در به سمت حیاط داشته باشد. این نوع اتاق در دوره قاجار بسیار رونق گرفت.

حوضخانه: زیر زمینی که در آن حوضی برای سکونت تابستان وجود دارد که اکثرا در محور اصلی خانه قرار دارد.

سرداب: خانه ای که در زیر زمین قرار گرفته باشد. این فضا معمولا در زیر تالار یا حوضخانه قرار می گیرد. درب آن گاهی از وسط حیاط باز می شود و امروزه به ندرت از آن استفاده می شود.................

 

 

دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی ها , دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی , دانلود پروژه خانه طباطبایی ها , خانه طباطبایی ها ,طباطبایی ها , دانلود پروژه معماری اسلامی , معماری اسلامی

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه پاورپوینت خانه طباطبایی ها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد