هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی 40

اختصاصی از هایدی طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی 40 دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی 40


طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی 40

طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی ارائه شده در این لحظه از سایت تخصصی گرافیک امینا سل یک طرح مناسب برای فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی با فرمت psd و کیفیت بالا می باشد.

از ویژگی های این طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی با فرمت psd و کیفیت بالا می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • این طرح لوازم آرایشی و بهداشتی با فرمت psd و کیفیت بالا کاملا لایه باز بوده و به راحتی می توانید هر گونه تغییر مد نظرتان را در هر یک از لایه های آن اعمال کنید.
  • تعداد لایه های بکار رفته در این طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی با فرمت psd و کیفیت بالا بیش از ۵۰ لایه کاملا تفکیک شده و قابل ویرایش می باشد.
  • این طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی با فرمت psd و کیفیت بالا اختصاصی بوده و تنها از سایت تخصصی گرافیک امینا سل می توانید آن را دانلود کنید.
  • طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی با فرمت psd و کیفیت بالا در سایز 41 در 25 سانتیمتر با رزولیشن ۳۰۰dpi مناسب جهت چاپ می باشد.
  • حجم این طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی با فرمت psd و کیفیت بالا تنها 18 مگا بایت می باشد.

دانلود با لینک مستقیم


طرح لایه باز لوازم آرایشی و بهداشتی 40

مقاله مسئله زمانبندی پروژه

اختصاصی از هایدی مقاله مسئله زمانبندی پروژه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله مسئله زمانبندی پروژه


مقاله مسئله زمانبندی پروژه

نوع فایل : Word

 

تعداد صفحات :

 

شرح مختصر :

الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه (SFLA) یک الگوریتم مبتنی بر ممتیک متاهیوریستیکِ است. این الگوریتم در سال‌های اخیر توسط Eusuff و Lansey ایجاد شد. الگوریتم SFLA از نحوه‌ی جستجوی غذای گروه‌های قورباغه سرچشمه می‌گیرد. این الگوریتم برای جستجوی محلی میان زیرگروه‌های قورباغه از روش نمو ممتیک استفاده می‌کند. SFLA از استراتژی ترکیب استفاده می‌کند و امکان مبادله پیام در جستجوی محلی را فراهم می‌سازد. الگوریتم جهش ترکیبی قورباغه مزایای الگوریتم نمو ممتیک و بهینه‌سازی گروه ذرات (PSO) را ترکیب می‌کند. یکی از مسائل مشهور در زمینه کنترل پروژه، زمانبندی پروژه با محدودیت منابع و سایر محدودیتها می باشد که زمان‌بندی پروژه با در نظر گرفتن محدودیت منابع از جمله مسائل دارای پیشینه تحقیقاتی غنی است.   مساله زمان‌بندی پروژه با منابع محدود در واقع کلی¬ترین مساله زمان‌بندی است. مسائل زمان‌بندی کارگاهی ، جریان کارگاهی ، زمان‌بندی و سایر مسائل زمان‌بندی همگی زیر مجموعه ای از این مسئله به حساب می آیند. زمان‌بندی پروژه یکی از وظایف اصلی و فعالیت‌های اصلی در مدیریت پروژه است. وجود محدودیت منابع و همچنین روابط پیش نیازی بین فعالیت‌ها مسئله زمان‌بندی پروژه را امری دشوار می‌سازد. زمان‌بندی پروژه با در نظر گرفتن محدودیت منابع از جمله مسائل با ادبیات غنی در حوزه مسائل تحقیق در عملیات است.این مسئله توجه محققان را در سالهای اخیر بشدت بخود جلب کرده است و تاکنون با الگوریتم های مختلف حل شده است. در این مقاله به بررسی و عملکرد الگوریتم جهش قورباغه (SFLA) در حل مسائل زمانبندی پروژه با محدودت منابع پایه پرداخته می شود که نتایج حاکی از عملکرد مناسب و قوی این الگوریتم فراابتکاری جدید می باشد.

 

فهرست :

مقدمه

ادبیات موضوع

مساله زمانبندی پروژه با منابع محدود

مدل های ریاضی مسائل RCPSP

روشهای حل مدلهای RCPSP

الگوریتم جهش قورباغه (SFLA) (الگوریتم پیشنهادی در این پژوهش)

الگوریتم ترکیبی جهش قورباغه

تحقیقات داخلی و خارجی صورت گرفته

منابغ


دانلود با لینک مستقیم


مقاله مسئله زمانبندی پروژه

دانلود تحقیق آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

اختصاصی از هایدی دانلود تحقیق آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه


دانلود تحقیق آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی  در سردخانه

هدف و دامنه کاربرد

آماده سازی گوجه فرنگی

بسته بندی

بارگیری در وسایل ترابری مجهز به  تجهیزات سرمازا یا سردخانه

شرایط بهینه در طی ترابری با وسایل نقلیه مجهز به تجهیزات

عملیاتی که باید طی نگهداری و در پایان آن و همچنین در  وسایل ترابری انجام شود

 هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد .

 این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی می‏رسند کاربرد ندارد .

 2- آماده سازی گوجه فرنگی

 2-1- برداشت : گوجه فرهنگی باید در هوای خشک برداشت شود .

 2-1-2- میزان رسیده بودن گوجه فرنگی در هنگام برداشت بستگی به عوامل زیر دارد:

 - مقصد ترابری

 - مدت ترابری

 - شرایط ترابری

 - مورد یا موارد مصرف

 - مدت مورد نظر برای نگهداری

 - زمان مورد نظر برای عرضه به بازار

 2-1-3- رنگ گوجه فرنگی مهمترین ضابطه برای تعیین زمان برداشت می‏باشد ( رجوع شود به جدول شماره 1)

شامل 10 صفحه فایل word قابل ویرایش


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

دانلود تحقیق ارتباط بیماری میاستنی گراویس با HLA در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان

اختصاصی از هایدی دانلود تحقیق ارتباط بیماری میاستنی گراویس با HLA در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق ارتباط بیماری میاستنی گراویس با HLA در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان


دانلود تحقیق ارتباط بیماری میاستنی گراویس با HLA در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان

چکیده
مقدمه: میاستنی گراویس بیماری درگیر‌کننده محل اتصال عصب و عضله می‌باشد این بیماری دارای موارد فامیلی نیز می‌باشد. در بعضی از مناطق جهان ارتباطی بین این بیماری و انواعی از HLA گزارش شده است. هدف از این مطالعه بررسی ارتباط میاستنی گراویس با انواع HLA کلاس یک در استان کرمان بود.
روش کار: در این مطالعه مقطعی 44 بیمار مبتلا به میاستنی گراویس و 100 داوطلب سالم مورد بررسی قرار گرفتند. تعیین HLA به روش میکرولنفوسیتوتوکسیسیتی انجام شد. تجزیه و تحلیل آماری با استفاده از آزمون‌های مجذور کای و آزمون دقیق فیشتر انجام شد.
نتایج: فراوانی HLA های A11, A29, A9 در بیماران میاستنی گراویس بطور معنی‌داری کمتر از گروه شاهد بود. در حالیکه HLA-B8 در گروه میاستنی گراویس بطور معنی‌داری بیشتر از گروه شاهد بود. در سایر موارد HLA کلاس یک تفاوت معنی‌داری بین دو گروه مشاهده نشد.

 
نتیجه گیری: بیماری میاستنی گراویس با برخی از HLA ها ارتباط دارد که این ارتباط در مناطق مختلف جهان ممکن است متفاوت باشد و تحت تأثیر نژاد قرار دارد.

در منطقه کرمان این بیماری ارتباط منفی با HLA های A26, A11, A9 و ارتباط مثبتی با HLA-B8 داشت.
کلیدواژه ها: میاستنی گراویس – کرمان – آنتی‌ژن HLA – ژنها، MHC دسته II – ژنها، MHC دسته I
 


 
مقدمه:
بیماری میاستنی گراویس یک بیماری گرفتار‌کننده محل اتصال عصب، عضله می‌باشد. این بیماری به صورت ضعف و احساس خستگی در عضلات چشمی، صورت، ازوفارنکس، حلق، حنجره، اندامها و سایر عضلات بدن تظاهر می‌کند. این بیماری در هر سنی دیده می‌شود. حداکثر وقوع آن در خانمها 20 تا 30 سالگی و در مردها دهه 6 و 7 گزارش شده است. در زیر 40 سالگی زنان 3-2 برابر مردان درگیر می‌شوند و در اواخر عمر در مردان شایعتر می‌باشد (1).
بروز آن در سالهای اخیر افزایش واضح داشته است که به خاطر بهبود روشهای تشخیصی است. شیوع آن در برخی کشورها از 43 تا 84 در میلیون (1) تا 14 درصد هزار (2) ذکر شده است. موارد فامیلی آن نیز دیده شده است. ارتباط این بیماری با انواع HLA طی بررسی‌های بعمل آمده در مناطق مختلف یکسان نبوده است و تفاوتهایی در ارتباط با نوع HLA دیده شده است (1، 2).
پراکندگی وسیع سنی این بیماری و ناتوانی همراه که محدودکننده کارکرد اشخاص مبتلا می‌باشد و در طی دوره 4-7 ساله فرد را از فعالیت محروم می‌کند از مشخصات این بیماری است (1). نکته مهم عدم تشخیص به موقع بیماری و خطرات مصرف برخی داروها و انجام اقدامات جراحی و بیهوشی است که خود منجر به ابتلا بیمار به کریز تنفسی و خطر مرگ در موارد عدم شناسایی می‌گردد. در مقابل اقدامات درمانی وجود دارد که تا حد زیادی بیماری را کنترل و کارکرد فرد را بهبود می‌بخشد. همه این شواهد مؤید اهمیت دادن به این بیماری و تشخیص و درمان آن می‌باشد. با توجه به نکات بالا و عدم بررسی ارتباط نوع HLA با میاستنی گراویس در منطقه جنوب شرق ایران بررسی آن می‌تواند ارتباطات جدیدی را نشان داده و بیشتر جنبه‌های ژنتیکی و آنتی‌ژنی بیماری را به ما نشان دهد و در تأیید بیماری نیز مؤثر واقع گردد.
 

شامل 10 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق ارتباط بیماری میاستنی گراویس با HLA در بیماران مراجعه‌کننده به بیمارستان

دانلود تحقیق اثرات محیط بر باکتریها

اختصاصی از هایدی دانلود تحقیق اثرات محیط بر باکتریها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود تحقیق اثرات محیط بر باکتریها


دانلود تحقیق اثرات محیط بر باکتریها

اثرات محیط بر باکتریها     
همه میکروارگانیسمها از جمله باکتریها تحت تاثیر عوامل محیطی قرار دارند. عوامل محیطی بر رشد ، تکثیر و مرگ باکتریها تاثیر  می‌گذارند. بعضی از باکتریها حرارت بالا و برخی حرارت پایین را دوست دارند. تغییرات PH یعنی تغییر غلظت یون هیدروژن در
محیط زندگی باکتریها ، بر روند زندگی باکتریها موثر است. بطور کلی هر باکتری خواهان یکسری شرایط اپتیمم برای زندگانی است که در صورت عدم تامین آن شرایط ، زیست آن با مشکل مواجه شده و به زودی از بین خواهد رفت.
گرما
میدان حرارتی که در آن باکتریها رشد می‌کنند از چند درجه زیر صفر تا حدود 80 درجه می‌باشد. گاهی باکتریها را از روی این میدان حرارتی به سه گروه تقسیم بندی می‌کنند. باکتریهای سرما دوست فراوان هستند. صفت اصلی که باکتری سرما دوست را مشخص می‌کند توانایی رشد آن در صفر درجه است. اکثر باکتریهایی که مورد مطالعه بیشتر دانشمندان قرار گرفته‌اند از انواعی هستند که در گرمای متوسط بیشتر رشد می‌کنند درجه حرارت برای رشد این گروه بین 52 - 10 درجه است. باکتریهای گرما دوست  درجه حرارتی را ترجیح می‌دهند که برای اکثر جانوران غیر قابل تحمل است.
از باکتریهای مقاوم به حرارت می‌توان مایکوباکتریوم ، میکروکوکها ، استرپتوکوکها و برخی لاکتو باسیلها را نام برد. تاثیر درجه حرارت بر روی رشد باکتریها مکانیسم پیچیده‌ای دارد. سرعت واکنشهای آنزیمی با گرما تغییر می‌کند. این سرعت در گرمای
 پایین کند بوده و با بالا رفتن درجه حرارت افزایش می‌یابد. با استفاده از درجه حرارت بالا می‌توان اقدام به کشتن باکتریها کرد.
 هر قدر درجه حرارت بالاتر باشد زمان مرگ کوتاه‌تر است، باسیل سل در 58 درجه در مدت 30 دقیقه ، در 59 درجه در مدت 20 دقیقه  و در 65 درجه در مدت 2 دقیقه کشته می‌شود. مقاومت گونه‌های مختلف در مقابل حرارت متفاوت است.
پرتوها
پرتوها دو نوع اثر بر روی باکتریها دارند: اثر مرگ آور که در آن مرگ باکتریها سرانجام رخ می‌دهد به عبارت دیگر در هر لحظه از زمان درصد ثابتی از سلولهای زنده کشته می‌شوند و تولید جهش ژنی در بین توده باکتریهای زنده. پرتوهای آبی- بنفش اشعه
خورشید به شدت رشد باکتریها را متوقف می‌سازند. هنگامی که میکروب در معرض پرتو فرا بنفش قرار داده شده و سپس تحت  تاثیر نور مرئی قرار گیرد، بار دیگر زنده می‌شود، این پدیده را دوباره فعال شدن در مجاورت نور می‌نامند. پرتوتابی با پرتو فرابنفش ، جهش ایجاد می‌کند و با روشهای مناسب می‌توان جهش یافتگان را از بین توده باکتریها انتخاب کرد. از پرتوتابی با پرتو فرا بنفش برای سترون کردن مواد غذایی هم استفاده می‌شود.
فشار باکتریها در برابر فشار مکانیکی و هیدروستاتیکی مقاومت قابل توجهی دارا هستند. باکتریهای بدون اسپور نظیر سراشیامارسینس و استرپتوکوکوس لاکتیس در اثر فشار زیاد کشته می‌شوند. دانشمندان نشان دادند که باکتریهای اسپوردار و بدون اسپور تحت تاثیر
 فشار هیدرواستاتیک بالا قادر به رشد کردن نیستند. باکتریهای دریازی بیش از باکتریهای خاکزی تحمل فشار بالا را دارند. تحت  فشار تغییرات شکلی در باکتریها ایجاد می‌شود. برخی گونه‌ها تحرک خود را از دست می‌دهند و برخی قادر به تکثیر شدن نیستند.

 

شامل 47 صفحه word


دانلود با لینک مستقیم


دانلود تحقیق اثرات محیط بر باکتریها