هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

تحقیق درباره آشنایی با سیستم عامل ویندوز Windows 48 ص

اختصاصی از هایدی تحقیق درباره آشنایی با سیستم عامل ویندوز Windows 48 ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 66

 

آشنایی با سیستم عامل ویندوز

Windows

سالها بود که کابران ریز کامپیوترهای و سیستم های سازگار با ان ، سیستم عامل را مترادف با می دانستند . از سال 1981 که نخسین نسخه عرضه شد تا زمانی که با ظهور عامل ، مجبور به ترک میدان رقابت شد ، حاکم بی چون و چرا بر ریز کامپیوترها بود . محیط ساده نوشتاری ، فرمانهایی که باید آنها را با دقت می نوشتند ، عدم پشتیبانی کامل ابزارهای صوتی و تصویری ، مدیریت نه چندان مناسب حافظه ( حداقل تا نسخه 5 ) و از همه مهمتر عدم وجود بهرهوری مناسب از امکانات سخت افزاری ، نیروی انسانی و زمان همگی از کاستی های آشکار این سیستم عامل بودند .

شرکت همواره در پی رفع دشواریهای بود و هراز گاهی نیز نسخه جدید با توانایی های بیشتر ، نسبت به نسخه های قبلی ، ارائه می کرد . اما اشکال در ذات بود . سرانجام شرکت ، برای آنکه از قافله عقب نماند ، یک رابط گرافیکی برای سیستم عامل خود تهیه کرد و آن را با نام روانه باز کرد .

اغلب کاربرد بزودی از این رابط گرافیکی ، به عنوان تکمیل کننده سیستم عامل خود استفاده کردند و نتیجه آن شد که محصولات فراوانی برای

کار تحت لوای این رابط گرافیکی بوجود آمدند .

اما همچنان را به عنوان قیم نیاز است . بدون ، مفهومس برای وجود نداشت و این بود که بایستی سیستم را راه اندازی می کرد و سپس در صورت تمایل کار بر ( و وجود نرم افزار ) پروند به اجرا در می آمد و روابط گرافیکی برتر ظاهر می شد .

با پیشرفت سریع و چشمگیر فت آوری سخت افزاری کامپیوتر ، بهای کامپیوترهای بسیار قوی به سرعت کاهش یافت و شرایطی فراهم شد که تعداد زیادی از کاربران بتوانند با پرداختن بهای مناسبی ، سخت افزار کاملی داشته باشند . حالا زمان آن رسیده بود که یک سیستم عامل گرافیکی تمام عیار وارد میدان شود .

بالاخره پس از سر و صدای فراوان و نامگذاری های متعدد ، در سال 1995 میلادی ، شرکت محصول نهایی خود را با نام 95 روانه بازار کرد .

سیستم عامل جدید بزودی جای خود را در میان کاربران ریز کامپیوترها بازکرد و در زمان


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره آشنایی با سیستم عامل ویندوز Windows 48 ص

دپارتمان های رادیولوژی

اختصاصی از هایدی دپارتمان های رادیولوژی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 13

 

دپارتمان های رادیولوژی

دپارتمان یا بخش رادیولوژی دارای 3 زیرقسمت اصلی می باشد :(1) زیرقسمت تشخیص ، که ممکن است شامل التراسونیک ، فلوروسکوپی و غیره باشد ؛ (2) زیر قسمت تشعشعات ؛ (3) زیر قسمت طب هسته ای . این زیر قسمتها بر حسب الگوی مدیریت خود و یا رابطة فیزیکی / فونکسیونلی ، با دیگر بخش ها ، ممکن است به طور پیوسته و یا جدا از یکدیگر ساخته شوند .

رادیولوژی تشخیص

در این قسمت تصاویری از داخل بدن بیمار بر روی فیلم (رادیوگرافی) و یا بر روی لامپ اشعه کاتدیک (فلوروسکوپی - CRT) تهیه می شود .

هم برای بیماران سرپایی و هم برای بستری ها و همچنین برای هر دو معینات روتین و اضطراری باید مناسب باشد . بنابراین ، دپارتمان موردنظر در ارتباط ODP ، واحدهای طبابتی ، مراقبت شدید و جراحی خواهد بود .

مدت جدا کردن بیماران قابل بستری ، معمولاً در روی چرخدستی ، ویلچر یا استریچر ، از بیماران سرپایی در لباس خیابان و غالباً خونین ، باید حتی الامکان تطویل شود ، به ویژه در قسمتهای ورودی ، پذیرش و اتاق انتظار : در صورت بزرگ بودن دپارتمان این کار باید در قسمتهای رادیوگرافی و خروجی نیز انجام می شود .

اتاق کار با اشعة X را در محلی انتخاب کنید که مسیر حرکت بیمار با مسیر حرکت تکنسین رادیولوژی تداخل نکند تا اینکه در اتاق کار با اشعة X به هم برسند . دسترسی راحت به میز اشعة X توسط چرخدستی / استریچر ضروری است . دپارتمان را طوری طراحی کنید که زمان حرکت تکنسین ، خصوصاً موقع رفتناز اتاف خود به اتاق فیلم برداری ، حداقل باشد .

تعیین محل شکستگی ها و موقعیت مانتر توسط اشعة ساده ، کمتر از 10دقیقه طول می کشد ؛ اعمال بسیار پیچیده و متناوب شامل بلع باریم یا تزریقات رادیواپک ممکن است تا 3 ساعت به طول بیانجامد . در این مدت بیمار ممکن است در درون یا نزدیک دپارتمان منتظر بماند . در طراحی قسمت رادیولوژی تشخیصی رعایت موارد زیر ضروری است : طرح اتاق مجزا برای آلتراسونوگرامی و ترموگرافی با وجود نیمکت مجهز به شیر آب آشامیدنی ، طرح ظرفشویی با صافی جهت جلوگیری از عبور بطریها به لولة تخلیه و کمد انباری در بالای ظرفشویی که منحصراً برای تهیه باریم بکار می‌رود ، ساخت WC برای بیمارانی که با باریم تنقیه شده اند و هر دوی اینها باید در مجاورت 2 اتاق مربوط به کار با اشعه X قرار داشته باشند ؛ تامین اتاق یا محلی برای بررسی و نظارت بر دقت فیلم ها (معمولاً ظرف 15 دققه بعد از عکس برداری کامل می شود) . پروسسورهای اتوماتیک لوله کشی شده نیاز به زهکشی ویژه ای دارند ؛ محوطة انتظار بر اساس برای هر بیمار بعلاوة جهت خویشاوند یا همراه بیمار طراحی می شود ؛ فضای جداگانه برای چرخدستی دو بیمار با 2 توالت مناسب برای 2 بیمار ویلچردار در نظر گرفته می شود .

هر کدام از اتاقهای اشعة X باید توسط گچ باریم دار و یا ورق های سربی از بقیه قسمتهای ساختمان جدا شود ، هر دو مادة مذکور بسیار سنگین است . تمامی شیشه ها باید از جنس شیشة سرب دار باشد . تجهیزات اشعة X سنگین بوده و احتیاج به سقفی به ارتفاع تا دارد . تیرهای سازه ای متحرک و اضافی آویزان از سقف مورد نیاز است . کف و سقف طبقات ساختمان را برای تحمل بارهای اضافی طراحی کنید . عرض دربهای ورود به اتاق اشعة X باید (هر دو لنگه) و دارای دولنگه باشد ، عرض یکی از لنگه ها 900 و دیگری باشد .

علاوه بر محل های فوق الذکر ، نواحی دیگری برای سورت کردن فیلمها ، خواندن فیلمها بواسطة رادیولوژیست ها و بایگانی ضروری است . همچنین محلهایی برای نوشتن گزارشات ، انبار وسایل و تجهیزات ، اتاق مدیریت و اتاق کنفرانس لازم است .

اشعة X برای سلول های زنده مضر است : حفاظ بندی یا شیلد کردن همة اتاق های کار با اشعة X ضرورت دارد . این اتاقها باید توسط متخصصین تشعشعات ، طراحی و نظارت شود . در UK باید مطابق کدهای عملی مربوط به ادارة حفاظت افراد در معرض اشعة یونیزه کننده ، طراحی گردد .

سالن های عمل جراحی

سالن های جراحی و زایمان به طور افزاینده به عنوان مراکزی به حساب می آیند که جهت انجام اعمال بسیار پیچیده بر روی بیماران خدمات می دهند . به طوری که انجام این اعمال در مطب‌های پزشکان و درمانگاهها بسیار مشکل است . برخلاف سویت های سنتی که دارای اتاق های مختلف برای خدمات مختلف بودند (مانند گوش و حلق و بینی و بخش ارتوپدی) ، اکنون سویت ها از اتاقهای چندمنظوره تشکیل می یابند . عملیات کوتاهع (3-1 ساعت) غالباً از اعمال با مدت متوسط (4-2 ساعت) و اعمال درازمدت (8-6 ساعت) جدا است . سویت زایمان در گذشته کاملاً جدا از سویت جراحی بود ، اما امروزه یا به صورت یکپارچه هستند و یا در کنار یکدیگر قرار دارند .

عناصر طراحی

مسیر حرکت بیمار را باید در نظر گرفت : بیمار ممکن است در ورودی ، اتاق کنترل ، اتاق قبل از بیهوشی ، اتاق عمل و اتاق بهبود توقف نماید . کارکنان را در نظر بگیرید : که به دو گونة کنترل کننده و تمیزکننده هستند . تجهیزات ، به ویژه وسایل و کالاهایی را که باید در فاصله میان دو کاربرد استریلیزه شوند ، در نظر بگیرید : آیا کار موردنظر باید به طور موضعی (در داخل سویت) انجام بگیرد یا به طور مرکزی (برای درمانگاه) اجازه بدهید که حجم آنها شما را راهنمایی کند . به مسئله اشتراک توجه کنید : اتاق هائی که برای اعمال مشابهی اختصاص دارند می توانند از وسایل و امکانات مشترکی استفاده کنند . آزمایش ها را در نظر بگیرید : آزمایشات سریع آزمایشگاهی و تست اشعة X را در نظر بگیرید :

این آزمایشات چگونه باید انجام بگیرند ؟

فضاهای مورد نیاز

فضای لازم برای تخت بیمار بستری تغییرات زیادی دارد : بستگی به این دارد که آیا عمل جراحی بر روی بیمار قادر به حرکت انجام می گیرد یا اینکه آیا درمانگاه موردنظر دارای برنامة آموزشی است یا نه . و به چند عامل دیگر نیز وابسته است . به طور کلی برای هر سالن جراحی در نظر بگیرید .

فضای لازم برای سیکولاسیون ، پرستاری و کارکنان پزشکی و عناصر غیرفونکسیونلی ساختمان مانند تجهیزات تهویة مطبوع معمولاً قسمت اعظم ساختمان ، (شاید 80% بیشتر از فضای اتاق برای هر فرد) را به خود اختصاص می دهد . اتاق صندوق های لباس ، دوش ها و اتاق های استراحت برای کارکنان باید بر حسب تعداد کارکنان موردلزوم طراحی شود .

سیرکولاسیون (گردش)


دانلود با لینک مستقیم


دپارتمان های رادیولوژی

تحقیق درباره آموزش Word 52ص

اختصاصی از هایدی تحقیق درباره آموزش Word 52ص دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 57

 

مقدمه

دوره ی آموزشی Word سومین مهارت از استاندارد ICDL می باشد . برنامهWord متداولترین برنامه واژه پرداز موجود به شمار می آید . هدف اصلی برنامه این است که در تایپ و قالب بندی متنها مفید واقع شود . اما ویژگیهای قدرتمند دیگری نیز دارد که امکان ایجاد جدولهای مختلف - کار با تصویرهای گرافیکی - طراحی صفحه وب و بسیاری از قابلیتهای دیگر را برایتان فراهم کرده است . برای مطالعه ی این دوره ی آموزشی نیاز است کاربران محترم آشنایی مقدماتی با محیط Windows داشته باشند . جهت نصب و اجرای نرم افزارهای Office که Word نیز شامل آن می شود ، نیاز به سیستمی با مشخصات ذیل می باشد : - حداقل سیستم مورد نیاز پنتیوم 233 - 16 مگابایت Ram - حدود 600 مگا بایت فضای آزاد.

اصول کار با WORD

- اجرای Microsoft Word و آغاز کار با آن : نرم افزار Word تحت سیستم عامل windows 98-2000-XP کار می کند. برای شروع از منوی Start‏ ، زیر منوی Programs و سپس گزینه Microsoft Word را انتخاب می کنیم.

- آشنایی با محیط کار و اجزای آن :

دکمه Close یا بستن پنجره : جهـت بستن یک پنجره باز باید از این دکمه استفاده نمود ( البته از کلید ترکیبی ALT+F4 نیز میتوان استفاده کرد). باید توجه داشت برای بستن هر پرونده میتوانید از منوی File زیر منوی Exit را نیز انتخاب نمائید.

دکمه Maximize یا حداکثر سازی : برای اینکه بتوان پنجره را به حداکثر اندازه خود رساند میتوان از این دکمه استفاده نمود.

دکمه Restore : پس از اینکه پنجره به حداکثر اندازه خود رسید برای تبدیل به اندازه قبلی خود از این دکمه استفاده می شود.

دکمه Minimize یا حداقل سازی :با کلیک کردن بر روی این دکمه میتوان یک پنجره حداکثر شده و یا معمولی را حداقل نمود با انجام این عمل پنجره به حداقل خود می رسد و روی Task bar قرار می گیرد. توجه داشته باشید که پنجره ای که حداقل شده است بسته نشده و هنوز در حافظه مستقر است.

- نوار عنوان یا Title Bar : نواری که اسم پنجره روی آن قرار دارد نوار عنوان نامیده میشود از نوار عنوان میتوان برای حداکثر سازی و یا بازگردانی پنجره به حالت " وضعیت قبلی " استفاده نمود برای این کار کافی است روی نوار عنوان دبل کلیک نمائید .

- دکمه Control Bottom یا کنترل : این دکمه در سمت چپ صفحه مانیتور قرار دارد.با دکمه کنترل میتوان تمام عملیاتی که توضیح داده شد را انجام داد برای باز کردن دکمه کنترل کافی است روی دکمه آن کلیک کرد. عمل دیگر دکمه کنترل بستن پنجره است برای این کار باید روی نشانه دکمه کنترل دبل کلیک کرد.

- Move: برای جابجایی پنجره میتوان از این گزینه استفاده کرد . برای اینکه این گزینه فعال شود باید روی نوار عنوان دبل کلیک نمود .

Menu Bar یا نوار منو: هر یک از منوها با توجه به نام خود، عملکردی خاص دارند. پس از باز شدن منو زیر منوها را مشاهده خواهید کرد که هر زیر منو به معنای یک فرمان می باشد .حال این منو ها را با محتویاتشان مورد بررسی قرار می دهیم:

منویFile:شامل گزینه هایی برای انجام عملیات مختلف بر روی فایلهاست.در جدول زیر نام عملکرد گزینه های این منو را نشان داده ایم:

باز کردن فایل جدید

Ctrl+N

New

باز کردن فایل موجود

Ctrl+O

Open

بستن فایل

Close

ذخیره کردن فایل

Save

ذخیره کردن فایل با مشخصات جدید

Save as

نسخه فایل

Versions

تنظیم صفحه بندی

Page set up

مشاهده پیش نمایش چاپ

Print preview

چاپ فایل

Print

ارسال فایل به

Sent to

مشاهده وتغییر خصوصیات فایل

Properties

خروج ازword

Exit

منوی Edit:شامل گزینه های ویراستاری مدرک است.نام عملکرد هر یک از آنها در جدول زیر نشان داده شده است:

لغو عمل انجام شده

Ctrl+Z

Undo

تکرار عمل انجام شده

Ctrl+Y

Repeat

بریدن قطعه ای از مدرک

Ctrl+X

Cut

کپی کردن قطعه ای از مدرک

Ctrl+C

Copy

چسباندن قطعه ای از مدرک

Ctrl+V

Paste

چسباندن قطعات ویژه

Paste Special

چسباندن به عنوان پیوند ویژه

Paste as hyperlink

پاک کردن

Delete

Clear

گزینش همه

Ctrl+A

Select All

یافتن قطعه ای خاص از مدرک

Ctrl+F

Find…

جایگزینی قطعه ای خاص از مدرک

Ctrl+H

Replace

انتقال به قطعه ای خاص از مدرک

Ctrl+G

Go to…

پیوندها

Links…

شی ء

Object

منوی View:شامل گزینه های مربوط به تغییر نمای مدرک اجزاء مختلف نمای صفحه نمایش است.نام عملکرد هر یک از گزینه های این منو در جدول زیر موجود است.

مشاهده نمای عادی مدرک

Normal

مشاهده صفحه بندیonlineمدرک

Online Layout

مشاهده صفحه بندی مدرک

Page Layout

طرح کلی مدرک

Outline

مدیریت مدرک

Master Document

نوارهای ابزار

Toolbars

خط کش

Ruler

طرح مدرک

Document Map

سر صفحه وپا نویس

Header and Footer

پاورقی ها

Footnotes

توضیحات

Comments

نمای تمام صفحه

Full Screen

تمرکز

Zoom

منویInsert:شامل گزینه های مربوط به درج موارد مختلف در مدرک است.نام و عملکرد هر کدام از این گزینه ها را در جدول زیر نشان داده ایم:

درج انفصال صفحه

Break…

درج شماره های صفحه

Page Numbers

درج تاریخ و زمان

Date and Time

درج متن خودکار

Auto text

درج فیلد

Field

درج توضیحات

Comment

درج پاورقی

Footnote

درج شرح تصویر

Caption

درج ارجاع متقابل

Cross-reference

درج نمایه ها و جدول ها

Index and Table

درج شکل

Picture

درج کادر متنی

Text Box

درج فایل

File…

درج شی

Object

درج نشانه کتاب

Book mark


دانلود با لینک مستقیم


تحقیق درباره آموزش Word 52ص

خط مشیء در سطح ملی

اختصاصی از هایدی خط مشیء در سطح ملی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 12

 

» خط مشیء در سطح ملی«

در بین اصول خط مشیء جنگل ارائه شذده توسط کنفرانس FAO در 1951 موارد زیر مطرح شده است. هر کشور باید بیشترین تعداد مردم‌اش را تغذیه کند از حداکثر منافع موجود حاصل از ارزشهای حفاظتی، تولیدی، و جانبی جنگلهایش استفاده نماید. این امر ایجاب می‌کند کع محافظت باید در برابر اسیب یا خرابی توسط انسان صورت بگیرد یا در مواردی از قبیل آتش، حشرات، و بیماریهای درخت اینکار انجام شود. بنابراین در یک خط مشیء جنگل حالت معینی از تمایل به سمت حفاظت حوزة جنگل از آتش باید مورد توجه باشد و این امر به نوبة خودش باید در یک قانون در یک کشور مطرح گردد. چنین قانونگذاری که مقداری از آن مؤثر است و مقداری از آن غیرفعال می‌باشد در تعدادی از کشورها مطرح است. در جای که قانونگذاری غیرفعال است، این امر معمولاَ برای این حقیقت ردیابی می‌شود که در واقع خط مشیء جنگل در ارتباط با محافظت در مقابل آتش، بطور صحیح تفسیر نمی‌شود.لذا باید تأکید شود که اولین کار در برخورد با یک مسئله آتش عبارت‌اند از فرمولبندی خط مشیء در سطح ملی است و تجربه نشان داده است که یک بیان معین از خط مشیء برای راهنمایی صحیح و همکاری اقدامات بعدی، مطلوب است. در آغاز، ممکن است که فقدان خط مشیء بیان شده احساس نشود زیرا افراد خوشبین که مسؤل ورود کنترل هستند دارای اهداف تعیین شده و واضحی می‌باشند. اما وقتی که یک سازمان کنترل آتش توسعه می‌یابد و مسؤلیت‌های وسیعی تخصیص داده می‌شود، ابهام پرهیزمی‌گردد اگر یک خط مشی‌ء معین مطرح گردد.یک بیان خط مشیء در این سطح باید وسعت پیدا کند و باید طوری تصور شود که فوراَ برای اصلاح در پرتویی شرایط متغیر و تجربه، قابل سازگاری باشد.

تأثیر آتش برروی ارزشهای جنگل

خط مشیء باید بطور طبیعی براساس اطلاعات حقیقی یافت شود. اطلاعات حقیقی مفصل بآسانی در کشوری که مایل به اقدام برای اولین بار برروی یک برنامة کنترل آتش منظم می‌باشد فراهم است و بنابراین سیاست گزاران باید تفسیر کنند که از چه چیزی موجود است و از تجربه جاهای دیگر استفاده کنند. راهنمای اصلی در فرمولاسیون خط مشیء باید مقصود اصلی مدییت جنگل باشد. آنگاه، در پرتوی تاریخ آتش‌سوزی کلی کشور چهار معیار عمومی وجود دارند که می‌توانند در تعیین آنچه که خط مشیء باید باشد بکاربرده شوند.

چه مقدار آسیب آتشی به ارزش محافظتی جنگل وارد می‌گردد.

چه مقدار اسیب توسط آتش به ارزشهای

با چه درجه‌ای از مشکلات جنگلها می‌توانند پس ازآتش‌سوزی دوباره بازسازی شوند؟

آیا حفاظت بعدی در مشکل پس از آتش‌سوزی جنگها افزایش می‌یابد؟

پاسخ به این پرسشها ساده نیست و یک ارزیابی اختیاری ممکن است تمام آن چیزی باشد که امکان دارد مثلاَ برآورد آسیب را برای مقادیر چوب برآورد نماید. ولی در بسیاری از کشورها چوب بالقوه مفید هنوز دارای ارزش تثبیت شده خودش از طریق فروش نمی‌باشد و ممکن است چنین سال قبل این امر رخ داده باشد. ارزش نسبی گونه‌های غلات معلوم نمی‌باشد.و مقدار هر گونه در یک مرحله می‌تواند رخ دهد فقط می‌تواند برآورد تقریبی شود. ارزش رشد گونه‌های جوان مورد توجه می‌باشد و توجه زیادی به آسیب به خاک و منابع آب شده است و مشکل ممکن است غیر قابل حل بنظر برسد. در یک سری از بررسیهای انجام شده در آمریکا تأثیرات مخرب آتش در مقوله‌های زیر در نظر گرفته شدند:

(a ) مقادیر چوب – رشد گیاهان و بازاریابی شامل تولید مجدد گیاه، تأثیر برروی ترکیب گونه، آسیب حشره و بیماری و موارد مستقیماَ ناشی از آتش‌سوزی را از بین رفتن محل برای رشد گیاه.

(b ) ارزشهای آب- طغیان – فرسایش و رسوب‌دهی و آسیبهای مرتبط با آتش و کاهش ذخایر آب روزمین و جریانهای اصلی.

(c) ارزشهای حیات وحش – کاهش پرندگان و حیوانات، تأثیر روی زیستگاه آنها

(d ) ارزشهای تفریحاتی- آسیب به مجموعه‌های ایجاد شده تفریحی و کاربرد جنگلها

(e) ارزشهای چریدن- تذثیر آتش روی مقادیر چوب و استفاده از آن

(f) سایر ارزشهای دارایی- کاهش یا آسیب به محصول کشاورزی، ساختمانهای مزرعه، حصارها و سایر دارایهای متفرقه

(g) ارزش اقتصادی- اجتماعی- تأثیر کاهش چوب در حال رشد برروی الگوی اجتماعی و اقتصادی ناحیه

این بررسی نتوانست یک فرمول کلی برای ارزیابی تأثیرات مخرب آتش ارائه کند و مشکلات رادر نظر بگیرد، حتی برای چنین کشور پیشرفته‌ای مانند آمریکا

وضع کردن یک ارزش پولی ساده برروی زندگی انسان چگونه امکانپذیر است؟

فقدان اطلاعات نباید منجر به نادیده گرفتن مسئله گردد. برای کشوری که ارزش معینی برای چوب و نهالها نمی‌توان تعیین کرد، باید در پرتوی تجربیات سایر کشورها فرض شود که ارزشهای چوب زیاد می‌گردد و گونه‌های با ارزش کم فعلی احتمالاَ در آینده اهمیت بیشتری دارند. برای سایر ارزشهای ذکر شده آنها تحت تأثیر آتش می‌باشند و


دانلود با لینک مستقیم


خط مشیء در سطح ملی

دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی

اختصاصی از هایدی دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی


دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی

طرح بهداشت کشاورزی

صنعت کشاورزی یکی از بخش های مهم وبا ارزش هر جامعه است ودرصد زیادی از شاغلین دراین بخش فعالیت دارندوتقریبا“ از مشاغل پایه جهت تامین غذااست.

با توسعه بخش کشاورزی وورود تکنولوژی جهت بهره برداری مطلوبتر وتولید اقتصادی تر به تبع عوامل زیان آور متعددی وارد این بخش از محیط کار شده است.وهمین امر باعث شده که سلامت شاغلین کشاورزی در

معرض خطر قرار گیرد.طبق برآورد سازمان بین المللی کار سالانه حدود 170 هزار نفر از کشاورزان جان خود را از دست می دهند .

تعریف بهداشت کشاورزی :

بهداشت کشاورزی علمی است که با شناسائی ، ارزیابی وکنترل عوامل وشرایط زیان آور محیط کار وانجام مراقبت های بهداشتی ودرمانی حافظ سلامتی کشاورزان باشد.

اهداف طرح بهداشت کشاورزی :

1- آموزش و ارتقاء سطح آگاهی کشاورزان در خصوص عوامل زیان آور این شغل

2- بازدیدوبهسازی  واحدهای کشاورزی

3- تعیین سطح سلامت شاغلین کشاورز

کشاورزی از دیدگاه بهداشت حرفه ای:

کشاورزی صنعتی : به کشاورزی گفته می شود که درآن مکانی به نام کارگاه وجود دارا که درآن کارگاه کارگران تحت سرپرستی کارفرما فعالیت دارند.

به استناد ماده 85 قانون کار کلیه مقررات کارگاه در بخش کشاورزی صنعتی اعمال می گردد.

این واحدها شامل : مرغداری ها ، گاوداریها ، پرورش طیور صنعتی ،پرورش     ماهی وکشت گلخانه ای

کشاورزی سنتی : کلیه باغات بدون حصار ، مزارع ، دامداری خانگی در این گروه قرار می گیرد. در این گروه بایستی به اولویت های زیر توجه نمود:

بیماریهای مشترک انسان ودام ، سموم وعوارض آن ، خطر ماشین آلات کشاورزی

معاینات این گروه بایستی جهت سرپرستان خانوار درهر روستا با هماهنگی خانه بهداشت انجام گردد.

روشهای ارتقاء سهم مشارکت کشاورزان در برنامه بهداشت کشاورزی

1- تشکیل جلسات آموزشی توجیهی برای تعاونی ها واتحادیه های کشاورزی ومروجین کشاورزی در خصوص اهداف برنامه

2- هماهنگی با سازمان جهاد کشاورزی جهت جلب مشارکت تعاونی ها وتشکل های مرتبط در راستای بهسازی کارگاههای کشاورزی

3-تهیه ، تدوین واجرای برنامه های آموزشی مدون برای کشاورزان واجرای آن از طریق سیستم شبکه با مشارکت جهاد کشاورزی ،مسئولین اتحادیه وتشکل های صنفی

4- جلب مشارکت سازمان آموزش وپرورش جهت آموزش بهداشت کشاورزی در مدارس روستائی

5- مشارکت شوراهای اسلامی روستا ودهیاران در برنامه

6- استفاده از سیستم تشویق برای کشاورزان فعال در امر بهسازی وبهداشت کشاورزی

7- فعال نمودن برنامه رابطین بهداشتی در سطح روستاها در ارتباط با برنامه بهداشت کشاورزی

8- استفاده از رسانه های گروهی ومطبوعات محلی صدا وسیماو...

بازدید وبهسازی کارگاههای کشاورزی

1- این واحد ها شامل : دامداری ،مرغداری ، پرورش ماهی ، پرورش طیور صنعتی وگلخانه ها

می باشد.

2- به استناد ماده 85 قانون کار این واحد کارگاه محسوب شده و در هنگام بازرسی فرمهای بازدید ومصوب  تکمیل گردد.

3- بازدیدها توسط کارشناسان وکاردانهای مراکز بهداشتی ودرمانی ( محیط وحرفه ای ) بر اساس قوانین وضوابط بهداشت حرفه ای وقانون کار انجام گیرد.

4- کلیه تاسیسات وتسهیلات کارگاه ( ساختمان ، سرویس های بهداشتی ، آب ، دفع فاضلاب و... ) بر اساس آیین نامه تسهیلات کارگاه ساخته شده باشد.

5-در ارتباط باکارگاههای خانگی وسنتی کشاورزی( باغات بدون حصار ،مزارع ، دامداری خانگی و...) بهسازی از طریق آموزش وتوجیه کشاورزان صورت پذیرد .

حفظ سلامت شاغلین مرغداریها ، دامداریها ، شیلات وآبزیان ، کشت گلخانه ای

1- ایجاد تسهیلات بهداشتی رفاهی برای شاغلین بخش کشاورزی مثل : رختکن وحمام ، اطاق استراحت  وغذاخوری ، تامین آب آشامیدنی سالم بر اساس آیین نامه تاسیسات وتمهیدات بهداشتی ( ماده 156 قانون کار )

2- تامین وسایل حفاظت فردی مناسب ( لباس کار ، کفش ، ماسک و... )

3- انجام معاینات دوره ای در کارگاههای مشمول

4- تشکیل کمیته حفاظت فنی وبهداشت کار در کارگاههای مشمول

5- آموزش پزشکان خانواده جهت انجام معاینات دوره ای شاغلین

عوامل زیان آور درمحیط کار کشاورزی

1- عوامل زیان آور فیزیکی (سروصدا ،ارتعاش ،اشعه مضر،گرما وسرما)

2- عوامل زیان آور شیمیائی ( گردوغبار ، گازوبخارات ، سموم وآفت کش ها )

3- عوامل زیان آور بیولوژیک (قارچها ، انگلها ، باکتریها ، ویروسها )

4- عوامل زیان آور ارگونومی ( طرز کار نامناسب ، ابزار کار نامناسب وحمل بار )

سروصدا:

اگر فرد در فاصله یک متری از گوینده قرار گیرد ونتواند صحبت معمولی طرف مقابل را بشنود در یک محیط پرسروصدا قرار گرفته است.

عوارض ناشی ازسرو صدا :

-کاهش شنوائی ودر تماسهای طولانی مدت ایجاد سنگینی گوش

-بالا رفتن فشار خون وضربان قلب

-ناراحتی های روانی مانند اثر بر خواب وروابط اجتماعی

-اثرات واختلالات روانی – هیجان – تحریک پذیری

-کاهش راندمان کاری

-افزایش ریسک حوادث

کارگران در معرض :

- رانندگان تراکتور- کمپاین و...

-کارگرانی که با اره برقی چوب بری کار می کنند

-متصدیان تلمبه خانه ها وموتورهای آب

-کشاورزان در معرض ماشین آلات کشاورز

کنترل سروصدا :

-بازدید مرتب وسرویس به موقع ماشین آلات

-جدا کردن ویا محصور کردن عامل ایجاد صدا ( اطاقک برای تراکتور)

-کاهش ساعت تماس با صدا

-انجام معاینات پزشکی وتست شنوائی سنجی

-استفاده از وسایل حفاظت فردی

ارتعاش :

ارتعاش عاملی است که به عضلات بدن فرصت کافی جهت استراحت نمی دهدوعضلات برای مدت طولانی در حال انقباض باقی می مانند.

عوارض ناشی از ارتعاش :

1- اختلالات ستون فقرات

2- اختلالات گوارشی

3- اختلالات عصبی وروانی

کارگران در معرض:

-رانندگان تراکتور وکمباین وماشین آلات کشاورزی مرتعش

-کارگرانی که با اره برقی چوب بری کار می کنند

کنترل ارتعاش :

- تغییر قطعات یا وسایلی که در دستگاه موجب لرزش می شود

-تغییر صندلی ثابت تراکتور با پوشش نرم وقابل ارتجاع

-استفاده از دستکش وکفش های مخصوص

اشعه مضر :

نور خورشید به طور طبیعی دارای اشعه ماوراء بنفش بوده که قرار گرفتن در معرض مستقیم نور آفتاب خطراتی برای انسان ایجاد می کند.

عوارض ناشی از اشعه :

-سوختگی پوست با درجات متفاوت

-آسیب به چشم

-ایجاد چین وچروک در صورت

-در تماس های طولانی مدت سرطان پوست

کارگران در معرض :

-کشاورزان در مناطق روباز ، ماهیگیران ،دامداران ،جنگلبانان وچوپانان

کنترل اشعه مضر:

-پوشش مناسب تمام قسمت های باز بدن

-استفاده از کلاه لبه دار ودستکش

-استفاده از سایبان در هنگام استراحت

-خودداری از کار درساعت 12-16 به دلیل اینکه بیشترین اشعه مضر دراین ساعت به زمین می رسد

-استفاده از عینک مخصوص

-استفاده از کرم های محافظ پوست

گرما :

اگر میزان حرارت ورطوبت محیط کار زیاد باشد عوارضی ایجادمی گردد.

عوارض ناشی از گرما:

-گرمازدگی ( کار در محیط گرم وخشک )

-جوشهای گرمائی ( کارکردن در محیط گرم ومرطوب )

-اختلالات عصبی – روانی

-خستگی گرمائی (کارگرانی که در حین کار عرق زیادی می کنند )

کارگران در معرض:

-کشاورزان ،دامداران ،جنگلبانان ،ماهیگیران وچوپانان

کنترل گرما:

-پوشش مناسب واستفاده از لباسهای نخی وگشاد

-نوشیدن مایعات خنک به مقدار زیاد

-رعایت زمان استراحت وکار

-رعایت بهداشت فردی واستحمام مرتب

-خنک کردن بدن
 
 شامل 35 اسلاید POWERPOINT

دانلود با لینک مستقیم


دانلود پاورپوینت بهداشت کشاورزی