هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلود پروژه مخابرات

اختصاصی از هایدی دانلود پروژه مخابرات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

دانلود پروژه مخابرات


دانلود پروژه مخابرات

 

 

 

 

 

 

 

تعداد صفحات : 43 

فرمت فایل: word(قابل ویرایش)

   فهرست مطالب:

مقدمه ........................................................................... 1

انواع خط ...................................................................... 2

سیم کشی خطوط عادی ..................................................... 3-2

سالن دستگاه ................................................................. 19-4

اتاق کابل ..................................................................... 20-19

سالن ..................................................................... 24-20

شبکه هوایی............................................................. 26-25

سوئیچ ........................................................................... 36-27

سوئیچ .............................................................................. 52-36

انتقاد و پیشنهاد ............................................................... 53

 

مقدمه :

مخابرات، انتقال سیگنال ها از فواصل به منظور ارتباط است. در زمان های گذشته، از سیگنال های دود،طبل و.... استفاده می شد. در دروان مدرن، مخابرات شامل استفاده از انتقال دهنده های الکترونیکی مانند تلفن، تلوزیون، رادیو یا کامپیوتر است . مخابرات بخش مهمی از اقتصاد جهانی است.

سیستم های مخابراتی شامل سه جز اصلی است:

یک فرستنده که اطلاعات را گرفته و آن را به سیگنال تبدیل می کند. یک کانال مخابراتی که سیگنال را حمل می کند و یک گیرنده که سیگنال را می گیرد و آن را به اطلاعات قابل استفاده تبدیل می کند. معمولاً سیستم های مخابراتی دو طرفه هستند و یک دستگاه واحد نقش فرستنده و گیرنده را ایفا می کند، برای مثال تلفن همراه. مخابرات از طریق خطوط تلفن را ارتباط نقطه به نقطه می گویند، زیرا بین یک فرستنده و یک گیرنده است . مخابرات از طریق ارسال رادیویی را ارتباط پخشی می نامند، زیرا بین یک فرستنده قوی و گیرنده های زیادی است.

انواع خط در مخابرات:

در مخابرات خطوط ثابت دو نوع خط وجود دارد: خطوط عادی خاکی، خطوط PCM . البته تعداد مشترکین خطوط PCM از خطوط عادی بیشتر است.

علت استفاده از خط PCM:

مخابرات به هیچ مشترکی نمی تواند جواب رد بدهد و موظف است به هر فرد به هر تعداد خطی که می خواهد واگذار کند. در بعضی مواقع مخابرات امکان اینکه خط عادی را به مشترک بدهد ندارد، مثلاً کافو پر شده یا مرکزی جا ندارد که در اینصورت باید از خطوط PCM استفاده شود.

نحوه سیم کشی خطوط عادی :

از مشترک یک کابل هوایی به سمت پست(جعبه های کوچکی که در خانه مشترکین نصب می شوند که معمولاً ده تایی می باشند)سپس از پست به وسیله کابل های سیصد زوجی به کافو وصل می شود. داخل کافو یکسری تقسیم بندی وجود دارد که معمولاً به صورت صدتایی می باشند. فاصله بین کافو تا پست را کابل آبونه گویند. کابلی که از کافو به سمت مرکز می آید کابل مرکزی نامیده می شود که این کابل ها در زیرزمین قرار دارند. سپس کابل آبونه و کامل مرکزی وارد حوضچه می شوند، بوسیله زوج سیم ها تقسیم بندی می شوند و به سمت اتاق کابل هدایت می گردند و اتاق کابل در زیرMDF قرار دارد. از آنجا بوسیله دستگاه هایی به دسته های 200 تایی تقسیم می شوند سپس بصورت دو دسته 100 تایی مجزا وارد MDF می شوند که یک دسته آن به سمت شماره مشترک دو دسته دیگر به سمت بوخت ها میرود. هر بوخت به طورکلی از هشت ترمینال تشکیل شده است. هر ترمینال شامل صد ردیف است که به صورت ردیف های پنج تایی قرار گرفته است. این ترمینال ها بصورت ریلی می باشند که در هر دو سمت آنها سیم وجود دارد، در سمت راست سیم های رانژه و سمت چپ سیم هایی که از سمت شماره ها می آید قرار دارد که سیم های شماره رنگی و سیم های رانژه به صورت سیاه و سفید می باشند. هر شماره بر روی بوخت مشخص قرار دارد که مشخصات فنی آن روی کارت های مشترک ثبت شده است.

بوخت هر شماره مشخص می کند که دقیقاً هر شماره بیرون از مخابرات به چه آدرسی تعلق دارد.

تقسیم بندی آدرس ها بصورت زیر می باشد:

ابتدا از سالن سوئیچ سیم ها به سمت سرورهای کروز هدایت می شود و سپس روی بوخت ها قرار می گیرند. بعد از روی بوخت به درون کافو و از کافو به سمت اتاق کابل می رود. سپس از آنجا وارد حوضچه های کابل می شود و از درون حوضچه ها به داخل کافو(جعبه های بزرگ سبز رنگی که در خیابان ها قرار دارد) میرود و از درون کافو به سمت مرکزی ها تقسیم بندی می شود. از مرکزی ها وارد پست(اَلَمک پست: جعبه های کوچک ده تایی که در خانه مشترک نصب می شود)می شود. فاصله بین کابل های کافو تا خانه مشترک را کابل مرکزی و از کافو تا مخابرات را کابل آبونه گویند.

نحوه سیم کشی خطوط PCM:

PCM وظیفه انتقال و ارتباط بین دو مرکز را برعهده دارد. خطوطی که دارای محدودیت می باشد با نصب دستگاه PCM یک زوج تبدیل به چهار یا هشت زوج می شود که این امر موجب صرفه جویی در سیم کشی ها می باشد. نحوه کابل کشی PCM به این طریق می باشد که ما یک عدد مرکزی می گیریم و در اتاق PCM به کارت PCM وصل می شود و مجدداً از روی PCM وارد مرکزی می گردد که برق و ولتاژ را از آن می گیرد. در اتاق PCM یک دستگاه به نام Remote Player وجود دارد که کارت PCM از این دستگاه start می گیرد. دستگاه Remote این ولتاژ را می گیرد و براساس تعداد کانال ها مشترکین را راه اندازی می کند.( PCM دوازده کاناله : یعنی از یک خط PCM، 12 مشترک را به سمت مرکزی می فرستیم.)

مرکز مخابرات شامل قسمت های مختلفی می باشد که در اینجا چهار قسمت اصلی را نام برده و به ترتیب به توضیح آنهاخواهیم پرداخت.

  1. سالن دستگاه ، 2. اتاق کابل ، 3. سالن MDF ، 4. شبکه هوایی

 

سالن دستگاه :

سالن دستگاه در مرکز وظیفه ایجاد شماره برای مشترکین توسط کارت های ویژه را برعهده دارد. این مرکز تعدادی مشترک با پیش شماره های یکسان را تحت پوشش دارد. وظایف سالن دستگاه بطور مختصر عبارتند از :

واگذاری سرویس های ویژه، سرویس دهی تلفن های سیار شهری، توسعه سیستم مخابراتی، ایجاد ارتباط بین دو مرکز، ایجاد ارتباط بین دو مشترک ، مزاحم یابی، محاسبه زمان و ضبط مکالمات، قطع یک طرفه تلفن مشترک و ....

مخابرات تلفن ثابت از چند قسمت مهم و اساسی تشکیل شده است :

مهم ترین قسمت آن اتاق سوئیچ دیجیتال نام دارد که اطلاعات تمامی شماره تلفن ها، قطع و وصل شماره تلفن ، ارتباط بین مراکز تلفنی و ... در آنجا کنترل می شود.

در این بخش با استفاده از سیستم هایی کامپیوتری که به سوئیچ متصل است از طریق نرم افزار VitaOne ارتباط برقرار می کنند و با وارد کردن دستورات مورد نظر تغییرات مورد نیاز روی خطوط و کانال ها را اعمال می کنند. در این بخش سیستم آلارمی وجود دارد که براساس نوع اشکال به وجود آمده در سه حالت روشن می شود . که آلارم majar مهم ترین آنها می باشد که سریعاً باید بررسی شود و آلارم Critical که کمترین اولویت را دارا می باشد.

سالن دستگاه از دو قست مجزا سالن ترانزیت و سالن لوکال تشکیل شده است. سالن ترانزیت برای ارتباط مرکز با سایر مراکز مخابراتی و سالن لوکال برای ارتباط مشترکین با مرکز یا با یکدیگر و یا سایر مراکز می باشد .

بین دو دستگاه یکسری کامپیوتر وجود دارد که بوسیله یکسری برنامه های نرم افزاری که برای آنها طراحی شده خطوط مشترکین را کنترل می کند. بر روی این سیستم ها برنامه هایی از قبیل mat,subseriber,trunk test وجود دارد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلود پروژه مخابرات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد