هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله شکاف نسل ها

اختصاصی از هایدی مقاله شکاف نسل ها دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله شکاف نسل ها


مقاله شکاف نسل ها

 

 

 

 

 

 

 


فرمت فایل : WORD (قابل ویرایش)

تعداد صفحات:14

فهرست مطالب:
مقدمه....................................................................................................................1
تعریف های کارشناسانه.................................................................................................2
مفهوم شکاف نسلی.....................................................................................................3
تفاوت های نسل قدیم و نسل جدید....................................................................................7
ساده زیستی در نسل گذشته...........................................................................................10
راه حل مشکل..........................................................................................................13
منابع....................................................................................................................14

 

مقدمه
شاید همه شما بارها و بارها این تعبیر رو شنیده باشید، یا این موضوع حتی کلافه تون کرده باشه.
شما کدوم طرف این شکاف قرار دارید؟
به نظر شما چطوری می شه این شکاف رو پرکرد؟
جوونا با تجربیاتی که به دست می یارن نگرش خاصی به دوره خودشون پیدا می کنن. این نگرش، رفتار، عقاید و ارزش های هر شخصی را شکل می ده. در واقع، بین رفتارها و عقاید و عواطف و نگرشای آدمای هر نسل ، یا بهتر بگیم پدر و مادرا و فرزندا، یه تفاوتی وجود داره. این تفاوت همون مسئله شکاف نسل هاست که حتماً تا حالا خیلی به گوشتون خورده، مسئله شکاف نسل ها اولین بار در دهه 60میلادی، درکشورهای غربی مطرح شد از نظر لغوی، شکاف نسلی به معنای «بریده شدن و منفرد گشتن از دوست یا کسی است. » (3) در فرهنگ نامه آکسفورد، شکاف نسلی، اختلاف در نگرش یا رفتار جوانان و افراد سالمندتر تعریف شده (یعنی همون دو نسل) که موجب درک نکردن متقابل می شه.(4) به تعبیر دیگه، شکاف نسل ها ، فاصله تولد والدین با تولد فرزندانه که معمولاً این فاصله، سی ساله گرفته می شه؛ یعنی سه نسل در صد سال یا یه قرن.(5)


تعریف های کارشناسانه
به عقیده کارشناسا و روان شناسا، بین بینش ها ، منش ها و خواسته های دو تا نسل، تفاوت وجود داره. به طور طبیعی، هیچ نسلی، آینه تمام نمای آرمان های نسل قبل و انعکاس دهنده خصلت ها و منش های اونا نیست. هر نسلی، شرایط و خصوصیات روانی- اجتماعی خاص خودش رو با جنبه های مثبت و منفیش داره. تحول و صنعتی شدن، اقتضا می کنه که نسل جدید، در منش، ویژگی ها و بینش، تابلوی تمام نمای نسل قبل نباشه؛ به خصوص با توجه به سرعت تحولات در تمام عرصه های زندگی بشری. به همین دلیل، تفاوت نسل ها بیشتر از گذشته، احساس می شه.(6) حالت مخاطره آمیز این وضعیت، شکاف وگسست نسلی هست، که به معنای دور شدن تدریجی دو یا سه نسل پشت سر هم از نظر جغرافیایی، عاطفی، فکری، و ارزشیه، که این مسئله وضعیت جدیدی رو ایجاد می کنه که اصطلاحاً گسست نسل ها نامیده می شه. در این وضعیت، جوونا تلاش می کنن، آخرین پیوندهای وابستگی به والدین یا نسل بالغ رو پاره کنن و بیشتر اونا در این راه، به گردن کشی و طغیانگری رو می یارن.(7)
روی یک لوح سنگی که از تمدن های قدیم به دست اومده، نوشته شده بود نسل جوون ما، نسلی نظام گسیخته است و نظام گسیخته عمل می کنه؛ این مسئله ممکنه تمدن ما رو به باد بده. ولی امیدواریم که این طوری نشه.(8)


دانلود با لینک مستقیم


مقاله شکاف نسل ها
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد