فرمت فایل : word(قابل ویرایش)تعداد صفحات205
فهرست مطالب
پیشگفتار
فصل اول کلیات
مقدمه
نژاد
دستگاه گوارش نشخوارکنندگان
احتیاجات غذایی گاو شیری
قابلیت هضم غذا
روش های اندازه گیری انرژی
فصل دوم : جیره های غذایی
تغذیه دام
دستگاه گوارش گاو
خوراک گاو شیری
سیلو کردن.
ساختمان سیلو
مواد متراکم (کنسانتره) در جیره غذایی دام
جیره متعادل و متوازن
دسته بندی گله گاو شیری
مدیریت تغذیه گاوهای شیری پر تولید
ارزیابی وضعیت بدنی گاو شیری و رتبه بندی آن (B.S.C)
فصل سوم : جایگاه دام
فضای لازم برای ترکیب گله گاو شیری
اتاق شیر دوشی
زایشگاه
انبار علوفه ، کنسانتره ، سیلو ، پوشال
فصل چهارم : فیزیولوژی پستان
ترشح شیر و کیفیت آن
بیماری ورم پستان
مدیریت و پاکیزگی آغل
فصل پنجم : تلقیح مصنوعی و اصلاح نژاد
مراحل زایمان
فصل ششم : مدیریت دامداری
بهداشت و بیماری دام
فصل هفتم : تهیه طرح گاوداری شیری
فصل هشتم : پرواربندی
راهنمای استفاده از جداول ترکیب غذایی
منابع فارسی
منابع انگلیسی
پایان نامه دامپروری