هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله بررسی میزان تجمع فلز سرب در دوگونه کفشک ماهیان

اختصاصی از هایدی مقاله بررسی میزان تجمع فلز سرب در دوگونه کفشک ماهیان دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله بررسی میزان تجمع فلز سرب در دوگونه کفشک ماهیان


مقاله بررسی میزان تجمع فلز سرب در دوگونه کفشک ماهیان


لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب*

فرمت فایل:Word (قابل ویرایش و آماده پرینت)


تعداد صفحه:10

مهمترین راههای جذب فلزات سنگین در ماهیان عبارتند از :

مواد و روشها :

منبع

تغذیه

کفشک

تیز

دندان

نیز

بر

اساس

الویت

غذایی

عبارتند

از

تمامی

مراحل

هضم

شیمیایی

چکیده :

به منظور مطالعه غلظت فلزات سنگین در ماهیان مختلف سواحل استان هرمزگان و مقایسه غلظت فلزات سنگین در بافتهاو گونه های مختلف همچنین مقایسه مناطق صیادی مختلف در این استان  , به بررسی غلظت فلز سرب در بافتهای کبد و ماهیچه کفشک گرد (Euryglossa orientalis ) و کفشک تیز دندان (Psettodes erumei  ) در دو منطقه صیادی بندرعباس و بندر لنگه پرداخته شد. نمونه ها پس از تهیه شدن با استفاده از روش موجود در کتاب استاندارد متد (حمل در کیسه پلاستیکی و روی یخ )به آزمایشگاه منتقل و پس از بیومتری بافتهای هدف جدا و پس از خشک شدن , پودر شدن و هضم شیمیایی جهت تعیین میزان فلز سرب توسط دستگاه جذب اتمی آنالیز شدند .

میانگین غلظت سرب در کبد کفشک تیز دندان در بندر عباس 47/55  و در بندر لنگه 87/94 پی پی ام بود .همچنین میانگین غلظت سرب در بافت ماهیچه کفشک تیز دندان در بندر عباس 30/63 و در بندر لنگه 39/55 پی پی ام بود .

میانگین غلظت سرب در کبدکفشک گرد در بندر عباس 87/94 و در بندر لنگه 09/86 پی پی ام بدست آمد . همچنین میانگین غلظت سرب در بافت ماهیچه این گونه در بندر عباس 72/113 و در بندر لنگه 11/100 پی پی ام بود .

طبق اطلاعات بدست آمده اگرچه بین میانگین غلظت در دو ایستگاه در هر 2 گونه از نظر میانگین اختلاف وجود داشت , اما این اختلاف از نظر آماری معنی دار نبود . ضمنا مشاهده شد که در مورد غلظت سرب در بافت کبد 2 گونه تفاوت معنی ذاری وجود دارد اما در مورد ماهیچه تفاوت معنی داری مشاهده نشد . با بررسی دیگری که در زمینه ارتباط بین غلظت فلز و طول و وزن ماهیان انجام شد مشخص شد که بین این پارامترها ارتباط کاملا معنی داری وجود دارد بدین معنی که با افزایش طول و وزن شدت آلودگی نیز افزایش می یابد . با توجه به غلظتهای بدست آمده در بافت خوراکی عظله و استاندارد حد مجاز مصرف FDA و EPA ماهیان مذکور غیر قابل مصرف می باشند


دانلود با لینک مستقیم


مقاله بررسی میزان تجمع فلز سرب در دوگونه کفشک ماهیان
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد