هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

طرح توجیهی تولید قارچ خوراکی

اختصاصی از هایدی طرح توجیهی تولید قارچ خوراکی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

طرح توجیهی تولید قارچ خوراکی ، با فرمت ورد 51 صفحه

بخشی از متن و عناوین :

  • معرفی کلی محصول

اطلاعات اولیه

قارچها وجوه مشترک فراوانی با گیاهان و آغازیان دارند. در واقع قارچها را گاهی جزء این جانداران طبقه بندی می‌کنند، اما قارچها از بسیاری جهات با سایر جانداران متفاوت هستند که بیشتر زیست شناسان آنها را در سلسله مجزا قرار می‌دهند.

قارچها زندگی بسیار موفقیت آمیزی دارند. تقریبا در همه زیستگاههای در دسترس که روی زمین وجود دارد، یافت می‌شوند و بسیاری از آنها از لحاظ اقتصادی و پزشکی حائز اهمیت هستند.

انسان از زمانهای بسیار دور اهمیت قارچهای مخمر را کم و بیش می‌شناخت و از وجود آنها روی مواد قندی ، شیر ، ماست ، خمیر ترش ، سرکه ، الکل ، حتی خاک و بقایای فضولات حیوانی اطلاع داشت و برای تخمیر مواد قندی و تهیه ماست و یا برخی مواد دیگر از آنها استفاده می‌کرد.

جنبه‌های مفید قارچها    مضرات قارچها:

- نام و کد محصول :

نام محصول قارچ خوراکی

                             کد محصول : 15131924

1-4- بررسی استاندارد ملی:

  • قیمت تولید داخلی و جهانی:
  • - موارد مصرف و کاربرد:

 

  • - کالای جایگزین و اثرات بر محصول:

1-8- اهمیت استراتژیکی کالا:

1-9- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده:

2- وضعیت عرضه و تقاضا

2-2- بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا

2-5- بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم تا کنون

2-6- بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید و مقایسه با سایر کشورها

روش تولید قارچ

فرایند تولید قارچ دکمه ای (AGARICUS) فرایندی نسبتا ساده است که در صورت تهیه و فراهم آوردن بستر مناسب برای این محصول به راحتی می توان طبق موارد ذیل تولید نمود

  • تهیه بذر مورد نظر برای تولید محصول
  • تهیه بستر مناسب با کود یا کمپوست برای کشت محصول
  • کاشت بذر مناسب
  • برداشت محصول

در گذشته جهت تهیه محیط کشت قارچ دکمه ای فقط از کود اسب استفاده می شد اما از انجائیکه هم اکنون تهیه این کود درمقیاس وسیع امکان پذیر نبوده از مواد دیگری مانند کاه گندم – کود مرغ وسنگ کچ طی فرایندی بنام کمپوست سازی (بستر سازی )کودسازی محیط کشت مصنوعی با خواص کود اسب استفاده می گردد که در زیر به شرح مراحل مختلف آن می پردازیم .

1- کمپوست سازی:

2- بذر زنی:

3- پنجه دوانی:

4- برداشت:

5- نظافت سالن:

مقایسه روش تولید با سایر کشورها

نمودار فرایند تولید:

  • تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی ها:

5-بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی:

6- میزان مواد اولیه مورد نیاز سالانه و محل تامین آن :

جدول شماره 13: مواد اولیه جهت تهیه کمپوست

جدول شماره 14:میزان مواد اولیه مصرفی سالیانه جهت 200 تن قارچ

8-وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال:

9- بررسی و تعیین میزان تاسیسات مورد نیاز :

10- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل

- حمایت تعرفه گمرکی (محصولات و ماشین آلات) و مقایسه با تعرفه های جهانی

11-تجزیه و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی:

1جدول سرمایه گذاری ثابت

الف- سرمایه گذاری ثابت طرح (هزار ریال) :

ب- تاسیسات , تجهیزات و ماشین آلات :

ج:سرمایه در گردش مورد نیاز:

د - هزینه های پرسنل :

ضمائم:

آئین کار بهداشتی واحدهای تولید کننده قارچ دکمه‏ای خوراکی

7 ـ 4 ـ ویژگیهای فنی و بهداشتی:

7 ـ 4 ـ 1 ـ شرایط عمومی بهداشت محیط کار

7 ـ 4 ـ 4 ـ شرایط بهداشتی کارکنان:

8 ـ شرایط بهداشتی تولید و بسته‏بندی


دانلود با لینک مستقیم


طرح توجیهی تولید قارچ خوراکی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد