هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

دانلودمقاله اساسنامه شرکت تعاونی روستائی

اختصاصی از هایدی دانلودمقاله اساسنامه شرکت تعاونی روستائی دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

 

 

 


فصل اول –کلیات

 

ماده 1 : نام شرکت –شرکت تعاونی روستایی سنخواست که در این اساسنامه باختصارشرکت نامیده میشود ونوع آن شرکت تعاونی روستائی مصرف می باشد ماده2 :مرکزاصلی شرکت قریه سنخواست از بخش جلگه سنخواست شهرستان جاجرم است و با تصویب هیئت مدیر می توان شعب شرکت را درسایر نقاط حوزه عمل تاسیس کرد و یا محل شعب تاسیس شده را در همان حوزه تغییرداد
ماده3: مدت شرکت ازتاریخ تاسیس نا محدود است .
ماده 4: حوزه عملیات شرکت عبارتست از ده یا دهات زیر

 

فصل دوم : موضوع و حدود عملیات

 

ماده 5 : موضوع و حدود عملیات شرکت عبارتست از:
1- خرید و تهیه مواد و سایل مورد احتیاج معیشیتی و حرفه ای اعضا
2- انجام عملیات جمع آوری- نگاهداری- تبدیل-طبقه بندی-بست بندی-حمل ونقل و یافروش محصول اعضاء
3- انجام خدمات بمنظور بهبود امور حرفه ای ویا زندگی اعضاءمانند تهیه ماشین آلات کشاورزی و استفاده مشترک از آنها تهیه وسایل حمل ونقل برای استفاده اعضاء وتهیه مسکن تامین و توزیع آب مشروب و آب برای مصارف زراعی اعضاء با رعایت قانون ملی شد منابع آب پیش بینی نیازهای بهداشتی و بهداری و آموزشی به منظور استفاده جمعی و مشترک –توزیع برق- گازرسانی-ایجاد شبکه تلفن – تلقیح مصنوعی دامها و مبارزه با امراض و آفات نباتی و حیوانی با همکاری سازمانهای مربوطه0
4-بهره برداری جمعی و مشترک از اراضی ملکی یا استیجاری
5- ایجاد مجتمع های دامداری و دامپروری آبزیان جهت بهره برداری جمعی و مشترک اعضاء
6- تامین اعتبارات و وامهای مورد نیاز اعضاء با همکاری سازمانهای مربوطه 0
7- باز کردن حسابهای سپرده وپس انداز در حوزه فعالیت شرکت در بانک کشاورزی .
8- شرکت می تواند با تصویب مجمع عمومی عادی به عضویت اتحادیه شرکتهای تعاونی روستائی شهرستان درآید ویا در سایر انواع شرکتهای تعاونی تولیدی مشارکت کند .
9- شرکت می تواند نمایندگی شرکتها و اتحادیه های تعاونی یا بانکها-سازمانها – موسسات و شرکتهای دولتی را برای عملیات خدماتی که مورد نیاز آنها یا شرکت تعاونی باشد بپذیرد و یا برای انجام مقاصد شرکت نمایندگی بدهد.
10- در صورت بروز اختلاف بین شرکت و شرکت ها و اتحادیه های تعاونی روستائی و کشاورزی و در صورت قبول طرف دیگر شرکت می تواند موضوع اختلاف با شرکتهای مذ کور را برای داوری به اتحادیه مربوطه و موضوع اختلاف با اتحادیه را به سازمان تعاون روستائی شهرستان ارجاع کند در اینصورت نظر اتحادیه ذیربط و یا سازمان تعاون روستائی شهرستان در این باره برای طرفین قطعی و لازم الاجر است . 11-منابع مالی تکمیلی شرکت از طریق تحصیل اعتبار-استقراض و جمع آوری قرض الحسنه و استفاده ازسایر عقود تامین خواهد شد.
تبصره 1: شرکت میتواند هدایای اشخاص حقیقی یا حقوقی را قبول کند .
تبصره 2: به استثنای عملیات اعتباری که مخصوص اعضاء است ترتیب معاملات با غیر اعضاء در آئین نامه معاملات شرکت که به تصویب مجمع عمومی عادی می رسد تعیین خواهد شد.

 

فصل سوم : شرایط عضویت

 

ماده 6 :عضویت شرکت با تصویب هیئت مدیره برای کلیه افرادی که به تمام یا قسمتی از خدمات شرکت نیازمند و واجد شرایط زیر باشند آزاد است مشروط بر اینکه ملتزم به اهداف تعاونی بوده و با تشخیص هیئت مدیره ظرفیت فنی تاسیسات و وسایل و امکانات شرکت اجازه دهد .
1- کشاورز- دامدار یا زارع یا کارگر کشاورزی و یا شاغل سایر حرف ساکن در حوزه عمل شرکت.
2- عدم عضویت در تعاونی دیگر با موضوع عملیات مشابه .
3- در خواست کتبی عضویت و تعهد رعایت مقررات اساسنامه تعاونی.

 

4- پرداخت حداقل بهای یک سهم .
تبصره : هیئت موسس موظف به مراعات شرایط این ماده می باشد و بعد از تشکیل شرکت هیئت مدیره در مورد متقاضیان جدید عضویت در شرکت به تشخیص خود تقاضای عضویت کسانی را که واجد شرایط مذکور نیستند رد خواهد کرد.
ماده 7: خروج از عضویت در هر موقع اختیاری است .
ماده 8: در صورت تحقق یکی از موارد زیر عضو شرکت بر اساس
صورتجلسه هیئت مدیره اخراج می گردد و مراتب بنحو مقتضی به اطلاع عضو اخراج شده خواهد رسید .
الف - از دست دادن یکی از شرایط عضویت در شرکت .
ب – مبادرت به اعمالی که موجب زیان مادی و یا معنوی شرکت گردد.
ج – مبادرت به رقابت با موضوع فعالیت شرکت .
د- عدم رعایت مقررات اساسنامه و عدم ایفای تعهدات قانونی
ماده 9: کسی که تقاضای عضویت او از طرف هیئت مدیره رد شده باشد حق دارد .اعتراض خود را به یکی از بازرسان شرکت و در غیاب بازرسان به سازمان تعاون روستایی شهرستان تسلیم کند و هر یک از مقامات مذکور موظف است در نخستین مجمع عمومی عادی که تشکیل می شود موضوع را مطرع کند و معترض می تواند بدون حق رای در مجمع مذکور شرکت نماید و رای مجمع مذکوردر این باره قطعی است .
ماده 10- هرگاه رابطه عضوی به علت استعفاء ترک عضویت اخراج و یا فوت با شرکت قطع شود . بهای سهم یا سهام او پس از تصویب ترازنامه و حساب سود و زیان(مربوط به سالی که عضو مزبور در آن سال رابطه عضویت را از دست داده است)در جمع عمومی حداکثر ظرف یکسال از تاریخ قطع رابطه عضویت بترتیب زیر پرداخت خواهد شد .
چنانچه شرکت زیان نکرده یا مبلغ زیان کمتر ازرقم ذخیره قانونی غیر قابل تقسیم باشد معادل ارزش اسمی سها م باز پرداخت می شود ودر صورتیکه در حسابهای شرکت مبالغی بعنوان زیان بدون داشتن ذخیره قانونی غیر قابل تقسیم وجود داشته باشد ویا ارقام زیان از مبلغ ذخیره قانونی غیر قابل تقسیم زیادتر باشد درصورت اول به میزان مبلغی از زیان که به تناسب کل سرمایه به سهم مربوطه تعلق می گیرد ودر صورت دوم به نسبت ما به التفاوت ارقام مذکور به کل سرمایه از ارزش اسمی سهام کسر وبقیه به عضو یا وارث قانونی او پرداخت
تبصره 1:در صورت فوت عضو ورثه وی که واجد شرایط وملتزم به رعایت مقررات تعاونی باشند عضو تعاونی شناخته شده ودر صورت تعدد بایستی ما به التفاوت افزایش سهم ناشی از تعدد خود را به تعاونی بپردازد . اما اگر کتبا اعلام کنند که مایل به ادامه عضویت در تعاونی نیستند ویا هیچکدام واجد شرایط نباشند وفق مقررات این اساسنامه مطالبات عضو متوفی اعم از مبلغ سهام یا مطالبات دیگر به ورثه او پرداخت می گردد وچنانچه عضو متوفی دهکاری به شرکت داشته باشد مطالعات وبدهی وی تهاتر خواهد شد .

 

تبصره 2: اگرتعداد ورثه بیش از ظرفیت تعاونی باشد . یک یا چند نفر تعداد مورد نیاز با توافق سایر وراث عضو تعاونی شناخته می شوند .
تبصره 3: هیئت مدیره موظف است فهرست سهام ومطالبات اعضائی را که تقاضای باز پرداخت ان شده به اولین مجمع عمومی عادی سالانه شرکت که برای رسیدگی به ترازنامه سال مالی قبل تشکیل می شود گزارش نماید .
تبصره 4:در صورتیکه ظرف یکسال از تاریخ قطع رابطه عضویت ترازنامه و حساب سود وزیان آن سال بتصویب مجمع عمومی نرسد هیئت مدیره از روی ترازنامه وحساب سود وزیان شرکت که به مسئولیت خود تنظیم می نماید نسبت به باز پرداخت ارزش اسمی سهام مزبور اقدام خواهد کرد .
تبصره 5 : بهای سهام و مطالبات کسانی که به شرکت بدهکارند پس از وضع بدهی آنها قابل پرداخت خواهد بود .
ماده 11: هرگاه شرکت به موسسات وشرکتهای دولتی وبانکها بدهکار باشد چنانچه سرمایه شرکت نسبت به زمان ایجاد بدهی کاهش یابد شرکت باید بلافاصله میزان تقلیل سرمایه را به دستگاههای مزبور اطلاع دهد .
تبصره :مطالبات شرکت از اعضاء جزء مطالبات ممتازه است .
ماده 12: شرکت مخیر است طلب خود را از عضو پس از اخطار کتبی و از محل عدم وصول از هریک از مطالبا ت وی از شرکت (از محل مازاد برگشتی سهام سود سهام وسایرمطالبات عضو از شرکت ) برداشت کند وهر گاه مبالغ مذکور تکافوی مطالبات شرکت را نکند برای وصول مازاد طلب خود به بدهکار مراجعه خواهد شد .

 

فصل چهارم – سرمایه

 

ماده 13 : سرمایه اولیه شرکت مبلغ 109430000 ریال است که به تعداد 10943سهم 10000 ریالی تقسیم شده و تماما پرداخت گردیده است .
تبصره – مالکیت سهام وقتی محقق است که در دفاتر شرکت به نام صاحب سهم ثبت و رسید یا تصدیقی مبنی بر تعداد و مبلغ سهام به امضاء صاحبان امضاء مجاز شرکت صادر و در دست صاحب سهم باشد .
ماده 14: سهام شرکت با نام غیر غابل تقسیم است و اعضاء شرکت می توانند با تصویب هیئت مدیره سهام خود را به سایر اعضاء یا افراد واجد شرایط متقاضی عضویت منتقل کنند . در این صورت نقل و انتقال در دفتر شرکت ثبت می شود .
ماده 15: هیچ عضوی نمی تواند بیش از یک هفتم مجموع سرمایه شرکت را داشته باشد .
ماده 16: سرمایه شرکت متغیر و نامحدود است و می توان با فروش سهام به اعضاء و قبول اعضاء جدید سرمایه را افزایش و یا بازپرداخت . بهای سهام اعضاء سرمایه شرکت را کاهش داد .

 

ماده 17: ثبت تغییرات سرمایه شرکت در اداره ثبت در هر موقع از سال با تصویب هیئت مدیره شرکت و تایید سازمان تعاون روستایی بلا مانع است .
ماده 18: کسی که از عضویت شرکت استعفا کرده و سهام سهام به او باز پرداخت شده است در صورت تقاضای مجدد عضویت او علاوه بر شرایط مقرر در این اساسنامه مشروط به خرید لااقل تعداد سهامی است که قبلا در شرکت داشته است مگر این که وسعت خدمات شرکت و یا میزان فعالیتهای عضو تقلیل یافته و یا هیئت مدیره شرکت بنا به مقتضیات و شرایط و دلایل موجهتعداد سهام کمتری را تعیین نماید .
ماده 19: سود سالانه شرکت معادل حداکثر نرخ بهره اوراق قرضه دولتی از درآمد ویژه پرداخت خواهد گردید و در صورت عدم تکافو یا در جریان نبودن اوراق قرضه مذکور سود سالانه سهام معادل سود سرمایه بلند مدت بانکها پرداخت خواهد شد و چنانچه در آمد ویژه تکافوی پرداخت سود سهام به اعضاء را ننماید بر اساس پیشنهاد هیئت مدیره و تصویب مجمع عمومی سود سهام تعیین و پرداخت خواهد گردید .
ماده 20: در آئین نامه های شرکت – انواع خدمات-معاملات و عملیات اعتباری شرکت با هر یک از اعضاء متناسب با میزان سهام یا فعالیت های کشاورزی عضو معین می شود .
ماده 21: مسئولیت اعضاء محدود به میزان سهام خریداری و تعهدی آنهاست.

 

فصل پنجم : ارکان شرکت

 

ماده 22: ارکان شرکت عبارتست از مجمع عمومی - هیئت مدیره و بازرس
ماده 23: مجمع عمومی :
مجمع عمومی دو قسم است : عادی و فوق العاده
الف – وظایف مجمع عمومی عادی عبارتست از:
1- رسیدگی و اتخاذ تصمیم درباره ترازنامه و حساب سود و زیان شرکت پس از استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس یا بازرسان .
2- انتخاب هیئت مدیره بازرسان و یا تغییر هر یک از آنها .
3- اخذ تصمیم درباره گزارشها و پیشنهاد های حسابرسان بر اساس نتایج حسابرسی شرکت .
4- تعیین خط مشی و برنامه های شرکت و تصویب بودجه سالانه و تعیین ضوابط لازم برای حقوق و دستمزد و میزان تضمین ابو ابجمی مدیر عامل و کارکنان رکت بنا به پیشنهاد هیئت مدیره .
5- اخذ تصمیم نسبت به ذخائر و پرداخت سود سهام و مازاد برگشتی و تقسیم آن .
6- اتخاذ تصمیم درباره پیشنهاد های هیئت مدیره در مورد اعتبارات درخواستی و یا سرمایه گذاری شرکت در اتحادیه های تعاونی روستایی و یا موسسات تولیدی .
7- تصویب آئین نامه های داخلی شرکت .
8- تصویب گزارش تغییرات سرمایه در دوره مالی قبل و تعیین مبلغی برای بازپرداخت سهام اعضاء سابق که در دوره مالی بعد باید پرداخت شود .
9- اتخاذ تصمیم درباره عضویت شرکت در اتحادیه تعاونی و میزان سهم یا حق عضویت سالانه پرداختی به اتحادیه .
10- اتخاذ تصمیم درباره شکایت عضوی که اخراج شده و یا کسی که درخواست عضویت و یا انتقال سهام او از طرف هیئت مدیره پذیرفته نشده است یا ارجاع امر به هیئتی مرکب از پنج نفر از اعضاء مجمع عمومی تصمیم متخذه از طرف مجمع عمومی یا هیئت پنج نفره در این مورد قطعی است .
11- رسیدگی و اتخاذ تصمیم درباره سایر اموری که به مجمع پیشنهاد می شود منطبق با اساسنامه شرکت باشد .
ب – وظایف مجمع عمومی فوق الاده :
1- تغییر مواد اساسنامه
2- انحلال شرکت
3- ادغام شرکت با شرکت یا شرکتهای تعاونی روستائی دیگر یا انتزاع آن .
ماده 24: مجمع عمومی عادی با حضور حداقل نصف بعلاوه یک اعضاء شرکت و یا وکلای آنها رسمیت پیدا می کند و در صورت بدست نیامدن حد نصاب مذکور دعوت نوبت دوم با ذکر نتیجه جلسه قبل و همان دستور جلسه باید حداکثر ظرف پانزده روز به عمل آید و تاریخ تشکیل جلسه مجمع نوبت دوم حداقل 15 روز بعد از آگهی تعیین شود . جلسه دوم با هر تعداد از اعضاء شرکت که در جلسه حضور به هم می رسانند مشروط به اینکه کمتر از هفت نفر نباشند . رسمیت خواهد داشت در صورت عدم تشکیل جلسه دوم هر ذیحق می تواند برای رسیدگی به موضوع یا درخواست انحلال شرکت به سازمان تعاون روستائی شهرستان ذیربط مراجعه نماید .
ماده 25: تصمیمات مجمع عمومی عادی با رای اکثریت اعضاء حاضر در جلسه مجمع اتخاذ می شود .
تبصره : انتخاب اعضای اصلی هیئت مدیره و علی البدل و بازرسان با اکثریت نسبی آرای مجمع خواهد بود که رئیس مجمع به آن طرف رای داده باشد .
ماده 26: مجمع عمومی فوق العاده با حضور حداقل سه چهار اعضاء شرکت و یا وکلای آنان رسمیت پیدا می کند و در صورت عدم حصول این حد نصاب باید ظرف پانزده روز دعوت نوبت دوم با ذکر نتیجه جلسه قبل و همان دستور جلسه بعمل خواهد آمد و تاریخ تشکیل جلسه مجمع حداقل 15روز بعد از آگهی تعیین می شود . این جلسه با حضور نصف بعلاوه یک اعضاء شرکت یا وکلای آنان رسمیت پیدا می کند و در صورت عدم حصول حد نصاب مزبور مجمع برای بار سوم با همان ترتیب دعوت می شود جلسه سوم مجمع باحضور هر تعداد از اعضاء و وکلای آنان که نباید کمتر از 7 نفر باشد رسمیت خواهد یافت .
ماده 27:تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده با رای لااقل سه چهارم اعضای حاضر در جلسه اتخاذ می شود .

 

فرمت این مقاله به صورت Word و با قابلیت ویرایش میباشد

تعداد صفحات این مقاله   41 صفحه

پس از پرداخت ، میتوانید مقاله را به صورت انلاین دانلود کنید

 


دانلود با لینک مستقیم


دانلودمقاله اساسنامه شرکت تعاونی روستائی
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد