هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت درباره تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)

اختصاصی از هایدی پاورپوینت درباره تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده) دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت درباره تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)


پاورپوینت درباره تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)

فرمت فایل : power point  (لینک دانلود پایین صفحه) تعداد اسلایدها 29 اسلاید

 

 

 

 

 

بخشی از اسلایدها :

•فرآورده های گوشتی به فرآورده هایی اطلاق می شود که حداقل نیمی از آن را گوشت تشکیل داده باشد. از نظر تکنولوژی فرآورده های گوشتی را به چهار دسته تقسیم می کنند :
•1ـ کالباس های حرارت دیده
•2ـ کالباس های خام
•3ـ کالباس های پخته
•4ـ گوشت های عمل آمده
 
 
•تقریباً کلیه کالباس و سوسیس های تهیه شده در کارخانه های فرآورده های گوشتی کشور ما از نوع حرارت دیده می باشند. کالباس و سوسیس (sausage) از نظر تکنولوژی اختلاف شایانی ندارند ومهمترین اختلاف آنها قطر پوشش است که در کالباس بیشتر بوده و نیز میزان آب افزودنی است که در سوسیس معمولاً بیشتر است.

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت درباره تکنولوژی های تولید فرآورده گوشتی (کالباسهای حرارت دیده)
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد