هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

مقاله درباره فعالیتهای قابل اجرا در اوقات فراغت

اختصاصی از هایدی مقاله درباره فعالیتهای قابل اجرا در اوقات فراغت دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

مقاله درباره فعالیتهای قابل اجرا در اوقات فراغت


مقاله درباره فعالیتهای قابل اجرا در اوقات فراغت

لینک پرداخت و دانلود در "پایین مطلب"

 فرمت فایل: word (قابل ویرایش و آماده پرینت)

 تعداد صفحات:29

برنامه‌های مراکز فرهنگی برای اوقات فراغت جوانان

با پایان یافتن امتحانات دانش‌آموزان، مدارس کشور تعطیل شده است و دانش‌آموزان برای 90 روز از قیدوبندهای مدرسه رها شده‌اند. اگرچه این رهایی در فصل تابستان برای دانش‌آموزان شیرین است اما معلوم نیست که رهایی دانش‌آموزان به مدت طولانی تا چه حد به سود یا زیان آنهاست. چرا که نمی‌توان مطمئن بود این اوقات فراغت طولانی دانش‌آموزان به خوبی سپری و موجب رشد و توانمندسازی آنها شود.

سازمان‌های مختلفی در کشور در تلاش هستند که با برنامه‌های متنوع، اوقات فراغت تابستانی دانش‌آموزان را غنی کنند. تشکیل اردوهای گردشگری، تفریحی، علمی، برگزاری کلاس‌های فرهنگی، هنری، دینی، ورزشی، نمایش، نقد فیلم و تئاتر، تشکیل کلاس‌های آموزشی، بخصوص زبان انگلیسی و کامپیوتر و... محورهای اصلی برنامه‌های این سازمان‌ها برای غنی کردن اوقات فراغت دانش‌آموزان است. اما در این بین جای این سوال خالی است که فعالیت این نهادهای مختلف برای غنی کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در سال‌های گذشته چه نتایجی داشته است؟ آیا این سازمان‌ها توانسته‌اند همه دانش‌آموزان کشور را زیر پوشش برنامه‌های خود قرار دهند؟ آیا برنامه‌های آنها در جهت رشد تعالی علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی و هنری دانش‌آموزان بوده است؟ آیا این برنامه‌ها سبب سازندگی دانش‌آموزان شده یا بالعکس موجب تنبلی و راحت‌طلبی و افزایش توقعات آنها شده است؟ آیا این اقدامات تعطیلات سه ماه دانش‌آموزان را غنی کرده است یا تنها چندروزی از این تعطیلات را به خود اختصاص داده است.

متأسفانه از آنجایی که هیچ مطالعه جامعی درباره نتایج فعالیت سازمان‌ها و نهادهای مسئول غنی‌سازی اوقات فراغت جوانان در فصل تابستان صورت نگرفته است ما از نتایج و اثرات سازنده فعالیت‌های این سازمان‌ها که بودجه‌های زیادی را هم در این زمینه هزینه می‌کنند، اطلاعی نداریم. آنچه که این سازمان‌ها اعلام می‌کنند تنها ارائه کمی فعالیت‌های آنهاست. اما بهتر بود که در پایان تابستان هر سال این دستگاه‌ها نتایج کار خود را در زمینه غنی کردن اوقات فراغت جوانان بررسی و منتشر می‌کردند.

در شرایط کنونی که توان اقتصادی کشور جهت غنی کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان سراسر کشور محدود است پس باید از همین سرمایه‌های موجود نیز به بهترین نحو استفاده کرده و در جهت افزایش کیفیت برنامه‌ها تلاش کرد نه اینکه این اقدامات تنها در حد فعالیت‌ها و کلاس‌های فوق برنامه باقی بماند.

برنامه‌های سازمان‌ها و نهادها

وزارت آموزش و پرورش، سازمان تبلیغات اسلامی، سازمان دانش‌آموزی، نیروی مقاومت بسیج، وزارت علوم و... برنامه‌های خود را برای پرکردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در فصل تابستان اعلام کرده‌اند. این برنامه‌ها در واقع نگاه متولیان کشور به موضوع اوقات فراغت و نحوه پر کردن آن را نشان می‌دهد و به گفته رئیس سازمان ملی جوانان، برنامه‌های امسال 23 درصد جوانان 10تا24 سال را در بر می‌گیرد که در مقایسه با سال گذشته 2% افزایش داشته است.

12هزار دانش‌آموز به سفر حج عمره مشرف می‌شوند

به گزارش روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش به مناسبت سال پیامبر اعظم صلی‌الله ‌علیه‌وآله 12000 دانش‌آموز دختر و پسر دوره متوسطه در قالب 100 کاروان دانش‌آموزی به همراه مربیان پرورشی از سوم تیرماه تا 26 شهریور سال 1385 به مکه معظمه و مدینه منوره اعزام می‌شوند. همچنین برگزاری اردوهای دانش‌آموزی در مناطق محروم، اردوی دانش‌آموزی تلاش و سازندگی، سراسری پیشتازان، اردوی کشوری تربیتی، اردوی فرهنگی و سیاحتی فرزندان شاهد و اردوهای موقت، اردوی استانی یکروزه به منظور زیارت اماکن متبرکه از برنامه‌های طرح غنی‌سازی اوقات فراغت دانش‌آموزان در سازمان دانش‌آموزی کشور است. آموزش خبرنگاران خبرگزاری دانش‌آموزی پانا، نشست مجامع دانش‌آموزی، فعال‌سازی سینماها و استخرها و سالن‌های ورزشی کانون‌های طرح ملی و تشکیل انجمن‌های حمایت از نوجوانان مسلمان فلسطین از دیگر برنامه‌های سازمان دانش‌آموزی است. همچنین کلاس‌های آموزشی و مسابقات در زمینه‌های قرآنی و مهارت آموزی و کلاس‌های جوانه و آموزش ادعیه نیز برگزار می‌شود.

برنامه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

به گفته دکتر محمدباقر خرمشاد، معاون فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، برنامه‌های اوقات فراغت این نهاد برای دانشجویان، شامل برگزاری اردوهای دانشجویی است و تعداد قابل توجهی از این برنامه‌ها نیز مشارکت وزارت علوم با سازمان‌هایی است که برای جوانان کار می‌کنند و یکی از وظایفشان پر کردن اوقات فراغت جوانان است و در این زمینه قراردادهایی با سازمان ملی جوانان منعقد شده که وزارت علوم تأمین کننده بخش جوانان اردوهای تابستانی سازمان باشد. همچنین با بسیج سازندگی قرارداد متقابلی برای اعزام دانشجویان به مناطق محروم منعقد شده تا آنها از نزدیک با مشکلات مناطق محروم آشنا شوند. به طور مثال یکی از کارهای جالبی که دانشجویان در اوقات فراغت انجام می‌دهند یک کار گروهی سازمان یافته و خودجوش است، مبنی بر اینکه بچه‌های خوب رشته‌های ریاضی و فنی در حرکتی اختیاری به مناطق محروم رفته به دانش‌آموزان آن نواحی آموزش رایگان می‌دهند و مجلات تست منتشر می‌کنند.

خرمشاد به پروژه دیگر اوقات فراغت دانشجویان هم اشاره می‌کند: پروژه دیگر این است که با سیاستگذاری‌های جدید تلاش کرده‌ایم تولیدات فرهنگی دانشجویی جایی برای بروز و نمایش داشته باشد. برای مثال امسال برگزیدگان جشنواره‌های تئاتر دانشجویی 7 اجرای عمومی در سالن‌های تهران دارند.


دانلود با لینک مستقیم


مقاله درباره فعالیتهای قابل اجرا در اوقات فراغت
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد