هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

سرطان پروستات

اختصاصی از هایدی سرطان پروستات دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت

تعداد صفحات: 9

 

سرطان پروستات

در صد قابل توجهی از مردان مسن گرفتار نوعی از بیماریهای پروستات می شوند .

سرطان پروستات یکی از سرطانهای شایع در نزد مردان بالاتر از سن 50 سال است و شیوع آن رو به افزایش است . این سرطان اکثراً از نوع آدنوکارسینوم است و انواع دیگر سرطانهای پروستات شیوع کمتری دارند و به درمان متعارف کمتر جواب می دهند .

تشخیص هیپرپلازی خوش خیم پروستات همراه با انسداد مجرای خروجی و نشانه هایی که در بیمار وجود دارد حدس زد . در معاینه متعدد که توسط پزشک انجام می گیرد . پروستات بزرگ و صاف و دارای قوام لاستیکی و محکم می باشد . اگر پروستات سفت و حساس باشد دلیل التهاب پروستات یا پروستاتیت است و اگر ندولهای داخل پروستات سفت و سخت مثل سنگ باشد ، دلیل بر سرطان پروستات و گاهی هم دلیل بر سنگ پروستات است . البته برای کمک به تشخیص از آزمایشهای مخصوص عکسبرداری نیز استفاده می شود .

سرطان پروستات به آهستگی رشد و پیشرفت می کند و ممکن است تا مدتها علامتی نداشته باشد . در مرحله پیشرفته علائم انسداد مجرای خروجی مثانه و میزراه ، علائم انسداد میزنای و بالاخره ادرار خونی ادرار چرکی ممکن است ظاهر شود .

متاستاز ( دست اندازی سرطان به نقاط دور دست ) آن به لگن ، دنده ها و ستون مهره ها است که موجب دردهای استخوانی می شود .

در معاینه مقعد یک برجستگی ( ندول ) سفت و سخت مانند سنگ قابل لمس است . وجود پروستات ندولی سفت و سخت و نا منظم دلیل سرطان پروستات است وقتی که پزشک به سرطان پروستات مشکوک شد ، باید نمونه برداری از غده پروستات ( بیوبسی ) به عمل آورد تا تشخیص سرطان رد یا تائید گردد .

افزایش اسید فسفاتاز سرم خون دلیل بر پیشرفت سرطان پروستات به بافتهای اطراف و نیز دلیل متاستاژ می باشد با تحقیقات : مخصوص در مورد موضعی بودن سرطان پروستات با پیشرفته بودن آن به دست آورد سرطان پروستات متاستاژ استخوانی ایجاد می کند که عکسبرداری با اشعه X  و اسکن استخوان مشخص می شود . اگر سرطان پروستات موضعی بود و از محدوده پروستات تجاوز نکرده باشد ، بیماری را می توان با عمل جراحی و یا پرتو درمانی معالجه کرد و در این صورت 65% بیماران بهبود می یابند .

بنابریان تشخیص زودرس بیماری بسیار حائز اهمیت است . بطوریکه هر چه سرطان پروستات زودتر تشخیص داده شود . نتیجه درمان نیز بهتر است ، در صورتی که انجام عمل جراحی پروستات امکان پذیر نباشد و با اینکه پرتو درمانی موثر نباشد . از هورمون درمانی به تنهایی یا همراه با برداشتن بیضه ها و پرتودرمانی استفاده می شود

 سرطان پروستات نوع نسبتاَ شایعی از سرطانهاست که از غده کوچک پروستات در نزدیکی مثانه منشاء‌ می گیرد . غده پروستات که فقط در مردان وجود دارد ،‌ قسمت فوقانی مجرای ادراری را در بر می گیرد . در مراحل پیشرفته سرطان پروستات ، تومور (غده سرطانی ) ممکن است به سایر نقاط لگن گسترش پیدا کند و یا به قسمتهای دیگر بدن منتشر شود . براساس اطلاعات مرکز کنترل بیماریهای آمریکا (CDC ) ، سرطان پروستات از نظر شیوع در مردان دومین رتبه را پس از سرطان غیر ملانومایی پوست دارد . بیش از 70% از تمام سرطان های پروستات در سنین بالای 65 سال دیده می شود . معمولاَ اولین علامت سرطان پروستات اشکال در ادرار کردن است که بارشد تومور مجرای ادراری تنگ می شود . تکرّر ادرار ( مخصوصاَ در شب ) ؛ جریان ادرار ضعیف یا منقطع ،‌ درد یا سوزش هنگام ادرار کردن یا نعوظ ،‌ چرک یا خون در ادرار و منی ،‌ احساس ناراحتی در کمر، ‌لگن  یا قسمت های فوقانی ران ها ، از دیگر علائم این بیماری هستند . سایر حالات ، مثل عفونت مجرای ادراری ، بزرگی خوش خیم پروستات ( B.P.H ) ، و بیماریهای مقاربتی می توانند با این علائم ظاهر شوند . پزشک می تواند علائم شمارا ارزیابی کند و آزمایشهای لازم را برای تشخیص درخواست کند . -

 آزمایشهای لازم برای غربالگری ، تشخیص یا کنترل وضعیت بیمار

 بیشترین آ زمایشات غربالگری مردان از نظر سرطان پروستات ،معاینه مقعد با انگشت( D.R.E)


دانلود با لینک مستقیم


سرطان پروستات
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد