هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

هایدی

مرجع دانلود فایل ,تحقیق , پروژه , پایان نامه , فایل فلش گوشی

پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در سبوس برنج

اختصاصی از هایدی پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در سبوس برنج دانلود با لینک مستقیم و پر سرعت .

پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در سبوس برنج

24 صفحه اسلاید

 

برخی عناوین :

مقدمه :

سبوس برنج که از عملیات تبدیل شلتوک یا شلتوک پیش پز شده بدست   می آید، فراورده ی جانبی با ارزش حاصل از کارخانه های شالی کوبی است. این محصول علاوه بر استفاده در تغذیه دام وطیور دارای کابردهای مفید در صنایع غذایی می باشد که یکی از مهمترین آنها،تولید روغن خوراکی است.مهمترین مشکل در راه تولید این روغن ناپایداری هیدرولیتیک آن بدلیل لیپاز فعال موجود در سبوس است که طی فرایند شالی کوبی با روغن مخلوط شده و منجر به هیدرولیز شدید آن می شود که این امر منجر به افت تصفیه ای بالا می شود.

اهداف مطالعه:

با توجه به مشکلاتی که در تولید روغن سبوس برنج نظیر فساد هیدرولیتیک سریع و افت آنتی اکسیدان های طبیعی آن وجود دارد، هدف این مطالعه بررسی روشهای مختلف تثبیت سبوس برنج و میزان موثر بودن این روش ها در غیر فعال کردن لیپاز می باشد.
تثبیت سبوس برنج :
اکستروژن:
تثبیت به روش الکتریکی:
تثبیت به روش مایکروویو:
نتایج :

دانلود با لینک مستقیم


پاورپوینت : روشهای جلوگیری از افزایش اسید های چرب آزاد در سبوس برنج
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد